Viime viikon lauantaina käytiin Eijan kanssa satamassa ihailemassa esityksiä Sataman valot-tapahtumassa. Porukkaa oli liikkeellä tosi paljon, loistosää varmasti auttoi asiaa Hymy Sunnuntaina kävin kokoustamassa Heinolassa.

Maanantaina oli hakureenit ja tiistaina olin raunioilla vetämässä koulutusta. Molempina päivinä omille koirille otettiin pistoharjoitukset. Metsässä otettiin ihan takarajalle ukot ja raunioilla lyhyempi matka.

Tänään oltiin Immolassa hakuilemassa, aurinko paistoi ja mieli oli korkealla niin mikäpäs siinä reenatessa... Nemillä on intoa ja se käyttää nenää loistavasti. Ohjattavuutta ja niitä pistoja sekä ilmaisua pitää harjoitella. Liekö Turbolta intoa vienyt tuo pistojen harjoittelu kun se on kutsuttu pois jos lähtee väärään suuntaan vai mikä on tehnyt siitä turhan hitaan ja flegun Päättämätön Teknisesti se osaa kyllä mutta vauhti ja into puuttuu, kun tietäisikin mihin ne hävisi... No sille pitää ottaa innostavia helppoja reenejä, ehkä on jumiuduttu siihen, että ukot on aina valmiina piilossa ja samantapainen reeni joka kerta.

Tänään oli metsässä kamera mukana mutta taaskaan se ei ollut latautunut eli kuvia en saanut ainuttakaan.