Popeda oli jälleen hyvä, niinkuin Popeda vain voi <3

Raakaa voimaa löytyy SLK:n konepellin alta ja biisin lauloi Popeda encorena perjantaina. Costi on niin nuoren näköinen lyhyessä tukassaan, varmaan kymmenen vuotta hävisi iästä. Vaikka eihän rokkarit vanhene, ne vaan paranee! Uusia kuvia ei edelleenkään tule, kameran puutteessa elän nyt.

Lauantaina ajeltiin Mikkelin kautta kotiin ja pikaisen kotona piipahtamisen jälkeen pitikin jo kiirehtiä alaosaston hallituksen kokoukseen.

Tänään käytiin hakumetsässä ja niinkuin pelkäsin, itku pitkästä ilosta. Turbo toimi niinkuin pitääkin mut Nemillä tuli joku ihme juttu, ei ilmaissut maalimiestä ja meinasi lähteä pois. Toiselle ukolle laitettaessa vänkäsi väkisin toiselle puolen, tajusiko se että sitä puolta ei käyty ollenkaan..? Ukot oli siis molemmat samalla puolella kun yleensä ne on eri puolilla... Mikä lie oli mutta saatiin sit kolmas ukko metsään ja se onnistui niin että voitiin hyvillä mielin lähteä kotiin.

Mummin nimipäivillä käytiin iltapäivällä ja kerrankin ehdittiin olla hänen luona ihan pitemmän aikaa, usein on kiire sit muka johonkin. "Ässä" oli hyvillään kun käytiin, liian harvoin siellä ehtii käymään.