Eilen menin taas aamupäivän junalla Helsinkiin ja treffasin Mellun rautatieasemalla. Töölössä kävin lääkärin luona, magneettikuvassa näkyi että jotain on jäänyt vielä vasemmalle puolelle. Kuitenkaan löydökset ei selitä oireita, sehän on oikea käsi joka alkoi leikkauksen jälkeen temppuilla. Lääkkeitä taas lisää kokeiluun ja tammikuussa yrittämään työntekoa. Paha olo tuli heti kun ajattelin että pitää palata puolikuntoisena töihin Otsan rypistys En kuitenkaan jaksanut vastaankaan sanoa. Oikeastaanhan siis asiat on nyt leikkauksen jälkeen huonommin kun oikea käsi kipuilee, puutuu ja turpoaa enemmän kuin ennen ja on paljon voimattomampi ja kömpelömpi. Hermosärkylääkkeet sain nyt kokeiltavaksi. Vasen käsi on ihan ok mutta sitäpä en paljoa osaa käyttää. Lääkäri kyllä sanoi että tarvitsee vain soittaa ja hän kirjoittaa lisää saikkua...

Ilta ja yö meni tosi masentuneissa fiiliksissä, en pystynyt edes kunnolla nukkumaan. Onneksi ei tarvinnut aamulla mennä mihinkään niin nukuin sit aamupäivällä pitkään kun vihoviimein sain nukkumatin kiinni.

Iltapäivällä soitin yhden puhelun ja tein päätökseni ja ihan heti tuli helpottunut olo ja jättimäisen iso kivenlohkare vierähti sydämeltä. Tiedä sit mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta nyt on oma (mielen)terveys etusijalla.

Pian kanssa käytiin shoppailemassa ja syömässä. Sain jopa muutaman lahjan ostettuakin  Hymy