Mitä siis tapahtuikaan tänä vuonna? Surua ja iloa...

Dana oli sivuerkkarin vsp-vetsku helmikuussa ja huhtikuussa tulikin shokki. 10.5 lähti kuningatar sateenkaarisillalle. Vieläkin tulee kyyneleet silmiin kun Danaa muistelen.

1297017626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fox sai Suomen sertin toukokuussa ja marraskuussa Venäjältä yhdessä päivässä 4 sertiä. Venäjän valiovahvistusta odotellaan että saadaan sitten Suomenkin valio vahvistettua. Pappa on taas voimissaan, syksyinen mahatauti oli inhottava juttu mutta onneksi siitäkin toivuttiin.

Turbolla on ollut loistava vuosi, kesäkuussa eka cacib Rigasta, lokakuussa toinen samasta paikasta ja joulukuussa kolmas Pietarista. Tammikuussa Turbiini aloitti näyttelyvuoden valioitumalla Eestissäkin. Hakua ollaan treenattu ihan "tosissaan". Turbo on oikeastaan maastopuolelta valmis kokeeseen mutta se tottis...

Nemi-neitokainen valioitui Eestin valioksi heti ekassa mahdollisessa näyttelyssä vain pari päivää yli kaksivuotiaana. Joulun jälkeen käytiin terveystarkastuksissa ja todettiin Nessun olevan terve niin lonkiltaan, kyynäriltään kuin silmiltäänkin. Nyt odotellaan mitä kennelliitto sanoo asiaan... Myös Nemi on kovasti treenannut hakua ja edistynyt hienosti.

Jälkikasvu muutti elokuussa omaan asuntoonsa. Täällä on nyt usein tylsää ja hiljaista kun isäntä on aina töissä. Onneksi on koirat seurana Hymy ja tietty miulla täällä rokki raikaa ettei oikeastaan olekaan hiljaista Nauru

Itse kävin syyskuussa niskaleikkauksessa ja sen jälkeen olenkin ollut saikulla. Maanantaina lähden yrittämään työntekoa, saa nähdä kuin kauan onnistuu. Uusia lääkkeitä sain, josko niiden voimalla sit pystyy töihin. Ja todellakaan en mene enää sinne missä olin yli kaksi vuotta vaan palaan sinne mistä lähdin. Ei olisi kannattanut oikeastaan lähteäkään, ainut hyvä asia on uudelleen tutustuminen Minnaan ja muutama muukin työkaveri sieltä.

Ja sitten mitä onkaan tulevaisuuden suunnitelmia... pentuja pentuja pentuja <3

Nemille suunnittelen pentuetta ensi syksylle. Uroksen löytäminen vaan ei tule olemaan helppoa, koiranettiä olen selaillut ja ulkomaalaisten kotisivuja tutkinut. Onneksi on aikaa tutkailla ja kenties käydä livenä katsomassa paria mahdollista ehdokasta (jos ovat saatavilla).

Tämänkin nyt taidan julkistaa, meille tulee soopeli urospentu! Tänään 10 päivää ikää eli helmikuussa luovutusikäinen <3

1325354491_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva Micael Johansson