Piipahdin Ruotsissa valitsemassa pentuni Hymy Menimme keskiviikkona iltalaivalla Turusta Tukholmaan, siitä neljän tunnin ajo pohjoiseen ja tulimme perille Micaelin ja Fredrikin ihanaan kotiin. Kaunis talo hienolla paikalla ja upeita koiria sekä tietty tärkein; pennut!

1327689016_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voiko olla suloisempaa??

Pelkäsin valitsemisen olevan vaikeampaakin mutta kyllä silmät vaan koko ajan palasi vaaleimpaan poikaan... minä joka olen sanonut etten tykkää edes vaaleista soopeleista Kieli ulkona Harmi vaan että aikaa oli rajallisesti, lähdimme torstai-iltana jo Viikkarilla takaisinkin.

Reissukaverina oli Hansu, joka bongasi miun matkaseuranhakuilmoituksen Facebookista, kiitti mukavasta juttuseurasta! Nemi, jolla on juoksu, piti myös ottaa mukaan. Hienosti Nemi matkustikin, kävimme reenaamassa laivalla ikäviä alustoja sekä rappusia ulkokannella. Taitava reissulassie neitonen siis ilman lauman tukeakin Hymy

1600 kilometriä sai Vito lisää mittariin ja miun niska lisää kipuja, eipä siinä mitään uutta ole. Läppärin pudotin jo tönkkökäsistäni, toivottavasti ei hajonnut!