1329822184_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan on ottanut Micael Johansson

Eilen iltapäivällä kotiuduttiin, tosi rankka reissu kyllä olikin. Lauantaina lähdettiin puoli kuudelta Tampereelle alaosastopalaveriin, joka kesti pitkälle iltapäivään. Tampereella käytiin vielä vaihtamassa rahaa ja sitten suunnattiin Turkua kohti. Aikaa oli vielä reilusti laivan lähtöön kun saavuimme Turkuun, joten kävimme pizzalla ja tankkasimme auton. Hytti olikin ihan alakannella joten jäiden kolina kuului muttei onneksi haitannut meidän unia juurikaan. Aamiaisella tankattiin kunnolla että jaksettiin ajella neljän tunnin rupeama.

Perillä odotti Viggo kolmen veljensä kanssa, kyllä ne olikin kasvaneet viime kerrasta. Jos olisin vasta nyt ollut valitsemassa, olisi valinta edelleen osunut juuri Viggoon, kyllä se onkin suloinen pörröinen veijari. Eija taisi viettää suurimman ajan lattialla mahallaan pentujen kanssa, Micael ja Fredrik olivatkin tarkkoina ettei pentuja lähde meidän mukaan useampia Nauru Haikeita olivat molemmat Viggoa hyvästellessään.

Ajomatka sujui uskomattoman helposti, Viggo itki varttitunnin kun lähdettiin ja hiljeni sitten. Pysähdyksen jälkeen se taas hetken itki ja sitten tyytyi osaansa. Panta ja hihna ei tuottaneet vaikeuksia vaan häntä tötteröllä se tepasteli ja kävi pissilläkin.

Laivaan mennessä sitä kaikki kolina ja hälinä vähän jänskätti mutta hyttiin päästyä kaikki unohtui. Ruoka maittoi ja kovasti se tykkäsi leikkiä ja riehua. Hytti oli viitoskannella, mihin kuului autokannelta kolinaa mutta ei se Viggoa häirinnyt, meitä kylläkin kun saavuttiin yöllä Långnäsiin. Viggo nukkui häkissä kiltisti kuin mikä, ihan uskomattoman hieno pentu <3

1329822125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vantaalla pysähdyttiin Mustissa & Mirrissä ostoksille ja Viggo pääsi jaloittelemaan

1329822146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotipihalla vaikutti kuin Viggo olisi tiennyt että perillä ollaan. Tohkeissaan se tutkaili pihaa ja sisällä meni heti yksin tutkimaan joka nurkan. Micael kertoi että se oli mennyt eläinlääkärilläkin ensimmäisenä yksinään tutkimushuoneeseen ja käynyt paikat läpi. Se on helppo uskoa nyt kun on itse nähnyt kuinka reipas ja rohkea se on. Aikuiset koirat otti sen hyvin vastaan, Nemi varsinkin on liiankin innoissaan.

Illalla Viggo oli selvästi ihan yliväsynyt, se ei osannut käydä nukkumaan vaan alkoi repiä mattoa ja sitten kompostiverkkoaitaa. Sillä on sama aitaus perähuoneessa kuin Turbolla ja Nemilläkin oli pentuna, nyt sitä vaan piti tänään uusia kun se ei ollut ruotsalaisenkestävä Kieli ulkona Hain sit autosta häkin ja sinne se nukahti samantien.

Aamulla heräsin pieniin vinkumiseen ja kiikutin Viggon samantien ulos, pissahätä sillä olikin. Ruoka maittoi taas hyvin ja sitten leikittiin. Nemin ja Turbon kanssa se kävi yhdessä ulkona mutta Nemi ei oikein osaa varoa niin pentu jää jalkoihin. Parempi olla varovainen kuin joutua katumaan... Äkkiähän se kasvaa kuitenkin.

1329822161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e