Pitkäperjantain piti olla vielä "vapaapäivä" näyttelystä mutta olihan noita hommia vähän vielä rästissä perjantaillekin. Ja illalla varttia vaille kuusi kun luin sähköpostit meinasi taivas romahtaa niskaan, yksi tuomareista oli sairastunut ja joutui perumaan. Soittelin pohjoismaalaiset tuomarit aika tarkkaan läpi eikä kellekään sopinut aikatauluun lähteä yhtäkkiä kohti Lappeenrantaa. Kroatialainen Tino Pehar kysyi facebookissa onko jokin hätänä kun sinne päivittelin surunaaman... Hän lupautui auttamaan ja teki suuren työn etsiessään miun apuna. Tino sitten löysikin serbialaisen tuomarin, joka pääsi tulemaan. Ongelma vain oli ettei hänellä ole dallujen oikeuksia mutta siihen keksin toisen ratkaisun hätätilan pakottamana. Nebojsalle sain hankittua lentolipun netin kautta vähän ennen puoltayötä ja 23.57 sain häneltä kuittauksen että kaikki ok, lento lähti seitsemän maissa aamulla...

Lauantaina rakennettiin näyttely ja mie kävin taas viemässä tuomarien huoneisiin lahjat ja tarpeelliset paperit sekä perinteiset munapussit  Nauru Viggo oli melkein koko päivän autossa ja kotona kerkesin käydä kääntymässä puolen tunnin pyörähdyksen ennenkuin piti lähteä illalliselle. 

Pikkujätkä oli molemmat näyttelypäivät mukana, sillä oli toimiston nurkassa häkki ja välillä se pääsi sieltä ulos riehumaan ja tarpeilleen. Viggon luonne on kyllä loistava, se leikki ja taisteli vieraiden ihmisten kanssa ja piti näyttelyohjaaja Harryn jalkoja omina esteinään joiden yli kiipeili ja hyppi innoissaan. Kaikki ihmiset se moikkasi ja koirat se olisi halunnut myös moikata mutten päästänyt sitä haisteluetäisyydelle ettei se saisi vaan mitään tarttuvaa tautia. Sakemanneja harrastava tuomarimme sanoi että Viggo on pahempi kuin sakemannipentu Kieli ulkona Kovasti sai poika kehuja luonteesta varsinkin mutta myös ulkomuodosta. Tuomarit antoikin sille uuden lempinimen Devil.

Talkooporukasta useampi taisi tietää Viggon nimen kuin miun nimen!

Sunnuntaina oltiin illallisella Kasinolla viime vuoden tapaan, onneksi ilta loppui lyhyeen kun hotellin baari oli kiinni. Pääsimme siis suht ajoissa kotiin. Eilen hyvästeltiin tuomarit kotimatkalle halauksien kera. Liettualainen tuomari oli vielä täällä yötä koska hänen kone lähti Lappeenrannasta tänä aamuna, hänen kanssa käytiin syömässä eilen illalla vielä.

Onneksi sain viime yönä lääkkeiden avulla nukuttua 10 tunnin unet, tosin otin vielä illalla nokoset siihen päälle. Kivut on melkoiset, vähän mietityttää miten saan Nemin laitettua näyttelykuntoon tällä viikolla.. Päättämätön

Tänään on pappakoira Foxin 12-vuotissynttärit, onnea rakkaalle papparaiselle <3

Ajatukset karkasi väkisin myös Danaan jossain siellä pilven reunalla.