Perjantaina 13 päivä tuli sitten selväksi että pääsiäisen palkka oli flunssa. Lauantaina oli Vaasan keikka edessä ja Nemi trimmaamatta ja pesemättä kun ei olo muutenkaan ollut kovin kehuttava. Jollain tapaa pestä hutaisin Nessun illalla ennen lähtöä ja en siis nukkunut yhtään. Yhdeltä startattiin Eijan ja Edithin kanssa, mukana tietysti ilmestyskirjan peto Viggo. Pahasti nukutti matkalla ja pakko oli pysähtyä ottamaan torkut jossain matkan varrella.

Hyvissä ajoin oltiin kuitenkin perillä, siellä oli jo paikalla Cessi, Edithin tyttö. Viggoa ulkoilutin ja se koitti repiä liikenteenohjaajien hanskat ja riekkui muutenkin tapansa mukaan. Jätin sen autoon nukkumaan tai mitä lie tekemäänkään...

Nemi esiintyi uudessa pinkissä bling bling-hihnassaan ihan nätisti, tuloksena eri4, sa. Poislähtöä oltiin tekemässä kun palohälytys tuli, ulkona satoi lunta/räntää ihan järkyttävästi ja tuuli tosi kovaa. Kiva oli siellä monen värjötellä. Myö pakattiin koirat autoon ja mie vein Viggon kävelylle kun Eija meni hakemaan loput tavarat sisältä. Siellä tuli sitten perään toinenkin palohälytys Yllättynyt Mitään oikeaa tilannetta ei kuitenkaan ollut vaan ilkivaltaa tai virheilmoituksia.

Illalla oltiin ysin maissa kotona. Viggo oli tietysti virtaa täynnä ja touhuili omiaan kun mie torkuin nojatuolissa.

Sunnuntai meni peiton alla koomassa, illalla ryhdistäydyin sen verran et vein Turbon Minnalle bh-koekurssille. Kaupunkiosuutta harjoittelivat ja Turbohan meni ihan loistavasti.

Tää alkuviikko on ollut kauhea, eilen oli pakko käydä tankilla kun viisumi meni tänään umpeen ja uuden saan vasta 3.5. Pentu on ihan älyn villi ja ulkona huono keli. Kai tämä tästä taas iloksi muuttuu.