Eilen käytiin Viipurissa näyttelemässä Eijan ja Edthin sekä pikkumiehen kanssa. Viggon näyttelyuran avaus oli rodun paras pikkupentu heart Tuomari pusutteli Viggoa ja sopotteli sille vaikka mitä. Muuten olikin sitten tiukkana, Edith sai erin muttei muuta eikä junnunarttukaan saanut mitään. Monessa rodussa tuntui olevan sama linja.

Pitkä päivä oli, lähdin viiden maissa kotoa ja olin illalla ysin pintaan takaisin. Nuijamaalta mentiin sinnepäin ja olosuhteiden pakosta tultiin Svetosta takaisin devil
Meinattiin ettei jäädä BIS-kehään mutta loppujen lopuksi käytiin sit pyörähtämässä sielläkin. Onhan se hyvää harjoitusta kakarakoiralle. Rotukehät vaan oli jo ennen yhtätoista ja bissit vasta seiskalta. Ehdittiin väliaikana touhuta vaikka mitä, ajeltiin ympäriinsä ja käytiin syömässä ja otettiin aurinkoa. 



Kuva Viggosta BIS baby-kehässä, ei oikein hyvä kun tuulee ja koirakin katsoo miuta silmiin mutta onpahan muisto smiley



Perjantai-iltana säikäytti kovasti, oltiin pennun kanssa vielä ulkona ennen nukkumaan menoa kun huomasin vesikupin vieressä pienen kyynpoikasen. Viggo oli siinä juoksennellut monta kertaa. Kyy oli niin pieni ja harmaa että betonista erottui vain sahalaitakuvio. Nappasin pennun kiinni ja huusin Jussin tappamaan lieron. Poltettiin sen jäännökset vielä kottikärreissä, toivotaan että vanhan kansan taika tepsii! En uskaltanut kunnolla nukkua kun piti vahtia ettei Viggo ollut vaan saanut puremaa tassuun juostessaan mutta luojan kiitos ei. En kyllä uskaltanut oikein aamullakaan koiria ilman silmälläpitoa jättää ulos ja pentu oli enimmäkseen kiinni. Illalla ja tänään on ollut pakko vaan rohkaista mieli, eihän siitä mitään tule ellei pääse vapaana juoksemaan.

_______________________________________________________________

Unohtui hauska juttu torstain kaupunkireissulta. Treffasin Leenan Armilankadulla Lehmuskodin edessä näyttelyjuttujen tiimoilta, siksi siellä kun hänen auto oli siinä kadun laidassa parkissa. Ajoin siihen jonon jatkoksi parkkiin. Hoidettiin asioita ensin miun auton luona ja sit mentiin Leenan auton luo vielä jotain höpöttämään muutaman auton päähän Vitosta. Yhtäkkiä tuli joku nainen pyytelemään apua... no hänen poika oli sit peruuttanut päin Viton keulaa ja autot oli jääneet kiinni toisiinsa. Heidän vetokoukku oli jotenkin onnistunut menemään Viton puskuriin sisään ja vielä rautapalkin taakse eli autot oli oikeasti nalkissa surprise Siinä kohtaa oli pakko alkaa pyydellä apua paikalle ja tuttu hinausautokuski tulikin jelppimään. Kaksi miestä hyppi edessä olevan auton takakontissa sisällä ja mie peruutin Vitoa niin saatiin ne lopulta irti. Onneksi vauriot jäi vähäisiksi, rekisterikilvessä on lommo ja jälki ja puskurin muovi"palkkeja" on kolme poikki. Puskurissa on myös jälki. Vakuutusyhtiötä ei päätetty asian takia vaivata.

Kulunut viikko on ollut aika kiireinen, monenmoista touhua on riittänyt. Ensi viikosta tulee myös stressaava kun erkkari on sunnuntaina!