Silmänympärykset turposi vaan turpoamistaan, oikealla silmällä ei meinannut enää edes nähdä kunnolla. Kävin viime viikolla lekurissa hakemassa allergialääkkeet ja kortisonia itselle ja tällä viikolla sitten Nemin kanssa piti käydä eläinlääkärissä. Maanantaina oli jo Nemin maha sekaisin ja tiistaina herättiin oksennukseen ja veriseen ripuliin. Lääkärireissun aikana oli myös pappakoira mennyt ripulille sad Nessun Tylosinista annoin heti sillekin ja nyt on molemmat potilaat jo ihan ok. Viggon maha oli hiukan löysällä viikonloppuna muttei ripulilla, todennäköisesti tauti alkoi meillä siitä lievänä ja iski sitten Nemiin kovemmin. Pappakoira selvisi ilmeisesti vähällä kun sai heti lääkettä. Turbolla ei ole ollut mitään eikä toivottavasti tulekaan. Omatkin lääkkeet tehosi nopeasti ja turvotus hävisi.

Hakutreenit jäi sitten välistä, samoin hälyharkka. Hakuilun kanssa on ollut ongelmana saada porukka kasaan, pekoporukka on kuulemma reenaillut mutta mie en ole mukaan päässyt. Tiedä sitten onko siellä joku kriteeri ketä mukaan huolitaan vai informaatiokatkos sad

Lauantaina olin BH-kokeessa henkilöryhmässä, kokeen läpäisi tällä kertaa kaikki osallistuneet. Monta samalla kurssilla ollutta oli mukana, onnea!!

Toisena juhannuspäivänä suunnataan Eijan kanssa Pietariin, Turbolla on eka mahdollisuus inttivalioitua... apua... Viggo ja Edith lähtevät myös mukaan.

Olen koittanut Viggoa ja Nemiä kuvailla kun ne leikkii ja riehuu muttei tuolla kameralla liikkuvista kohteista saa kunnon kuvia. Eilen illalla auringon painuessa mailleen kuvailin pihalla muuten vain ja Viggokin pysähtyi hetkeksi. Sen korvakarvat pitäisi trimmata, nyt sillä alkaa olla ihan leijonanharja laugh



Kotipiha