Eilen pyörähdettiin Pietarin inttinäyttelyssä Garden Cityssä. Belye Nochi eli valkeat yöt oli näyttelyn teema... Turbolla oli eka mahdollisuus inttivalioitua ja se teki sen ja tyylillä heart Tuloksena PU1, cac, cacib, rkf champion heart Vovvan eli Natalain prime minister jäi toiseksi ekaa kertaa! Loistava Turbiini!! Pitää ottaa CIB-kuvia Turbosta kunhan sää muuttuu vähän suotuisammaksi.

Viggo kävi myös kehässä, pikkumiehen luonnollisestikin eka sisänäyttely ja pienen miettimisen jälkeen meni liiankin lujaa, tuloksena vain promising ja syy ilmeisestikin korkealla kannettu häntä. Mielummin kuitenkin häntä korkealla kuin koipien välissä, aika stressaava näyttelypaikka aikuisellekin koiralle, saati sitten puolivuotiaalle pennulle. Olen niin ylpeä blondipojusta, esiintyi nätisti ja antoi kopeloida itsensä  vain häntä heiluen



Tänä iltana oltiin vielä näyttelytreeneissä ja jälleen nuorimies ensin oli kovin vauhdikkaana mutta ei silti ruohokentällä ravatessa nostanut häntäänsä. Saa nähdä mitä ensi viikonlopun tuomarit tykkää. Turbollehan tulee tavallaan turha reissu kun ei sillä ole enää muuta tavoiteltavaa kuin Norjan serti. Ruotsin sertin se sai junnuna jo.