Maanantaina kävin kaikkien kolme reissuunlähtijän kanssa näytelmätreeneissä. Turbo pönötti oikein mallikkaasti, Nemi ja Viggokin seisoi kyllä nätisti mutta Nemillä oli ravatessa kovin kiire ja Viggolla pupuloikkavaihde päällä.

Keskiviikkona Turbo pääsi töihin hälyharkoissa. Eka kadonnut löytyi puuceestä, sen jälkeen tehtiin vielä tyhjää reilu puolisen tuntia ja sitten Turbo pääsi lepäämään ja kuivattelemaan autoon. Pimeässä ja sateessa se sai vielä yrittää löytää uhrin jota oli jäljestetty tuloksetta. Ensin ei oikein herraa kiinnostanut irrota pistoille mutta hajun tullessa nenään lähti vauhdilla ja niin löytyi viimeinenkin uhri metsän kätköistä. Ei haitannut edes se, että ennen etsinnän aloittamista tuli toinen uros vapaana vauhdilla takaapäin päälle. Onneksi ei Turbolle käynyt mitään, juuri olin maksanut ilmot Romaniaan... Turbon osuus yli 200 euroa... Eikä toki muutenkaan olisi kiva jos koira loukkaantuisi !

Eilen piipahdin Viggon kanssa näyttelyharjoituksissa, siellä ei tungosta ollut. Kakaran hampaat ehtikin katsoa useampi ihminen tällä kertaa cheeky

Ja tänään Turbo kävi testaamassa luonnettaan Immolassa, tuomareina Tarja Matsuoi ja Riitta Lehmuspelto. Valioruusukkeen kanssa tultiin kotiin, titteleihin saa siis nyt lisätä FI Mva! 108 pistettä, laukauskokematon oli tuomiona. Ihan se ei ollut oma itsensä tai sitten oli surprise Toimintakyky ja taisteluhalu menivät molemmat miinukselle, olisikohan se ollut erilainen pk-liivit päällä...? Vitsailin että saisikohan ne yllä mennä testiin...



Flunssa pääsi eilen yllättämään, kuumettakin on tuntunut olevan. Testi kun on Saimaan ao:n järkkäämä niin tänään olin töissä loppupäivän (Turbo oli toinen koira testissä) ja huomennakin pitää yrittää kyetä hommiin sekä ehtiä sieltä Nooran synttäreille.