Viime viikolla piti vaihteeksi lähteä lääkäriin kun mahaa/palleaa koski niin kovin. Kivut oli olleet on-off jo kolmisen viikkoa. Lemin tk:ssa oli lääkäri miun yllätykseksi paikalla ja hänen luo pääsi heti samana päivänä. Hän laittoi lähetteen päivystykseen. Siellä sit vietin 10 tuntia kuvattavana ja pisteltävänä. Yöllä löytyi diagnoosiepäily, munuaisiin liittyvä tulehdus. En ottanut osastolle menemistä kuuleviin korviinikaan ja sainkin lähteä kotiin.
Torstaina kävin apteekista hakemassa lääkkeet ja sit Eija toi Edithin trimmaukseen. Kivut vähän haittasi mutta sain kun sainkin Edithin trimmattua.

Perjantaina kivut helpotti ja Viggon trimmi ja pesu oli niiltä osin helpompaa wink

Yöllä sit startattiin kohti Pietaria, Eija joutui jäämään pois joten miun kyydissä lähti Viggon ja Edithin lisäksi Nelli-nahka ja sen handleri Oona. Retu matkasi sinnepäin neljäntenä koirana. Nellillä oli tärppipäivät ja Viggo lauloi sille serenadia... Miulla aukesi sormet kun jouduin pitelemään tulista rakastajaa erossa lemmitystään. Viggon esiintyminen meni miten meni mutta ranskalainen Helene de Moreau Vicennes tykkäsi siitä kovasti. Junnuserti tuli ja se oli mitä mentiin hakemaankin : Viggosta tuli siis myös RU JMVA. Kolmesta näyttelystä kahdessa oli venäläinen tuomari ja niillä villi rakastaja oli eri2. Edith sai kahdesta näyttelystä sertit ja kolmannesta ilmeisesti hoon. Se ei tykännyt sisänäyttelystä ja liukkaasta lattiasta ja kaiken lisäksi myös Edithillä oli juoksu, vasta alussa mutta kuitenkin.

Sunnuntaina illalla alkoi mahaa koskea uudestaan ja edelleen koskee. Toivottavasti antibiootit alkaa tepsiä kunnolla ja kivut häviää edes mahasta, niska , selkä ja kädet on sikakipeät koirien groomauksen , tavaroiden roudaamisen ja koirien esittämisen jäljiltä puhumattakaan huonohkossa kelissä ajamisesta.

Uusi Venäjän junnuvalio riehuu pallonsa kanssa



Eilinen auringonlasku, näytti kuin puut olisi tulessa