Onpa vierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta, olen ollut kauhean väsynyt ja tympiintynyt edelleenkin. 

Viime kirjoituksen jälkeen on ollut LPKY:n pikkujoulut, hakutreenit, pientä huolestumista omasta terveydestä, messari...

Anna-Mari sai Vuolasvirtapalkinnon messarissa ja myö kasvatinomistajat teetettiin hänelle taulu Vinskistä ja hankittiin kakkua ja skumppaa paikalle.



Maalaus on tosi onnistunut! Olin myös Jorman kanssa "virallisena edustajana" mukana palkinnonjakotilaisuudessa ja kennelliiton tarjoamilla kakkukahveilla.
Kehässä ei ollut muita omia kuin Viggo ja se sai eh:n Helinä Simbergiltä. Esitin myös Retun avoimessa eri kakkoseksi ja Edithin tietysti myös. Se sai eh:n.

Eijan kanssa yövyttiin Hilton Kalastajatorpalla, tosi hieno paikka ja mitkä koirien lenkitysmaastot! Ratikalla ajeltiin illalla keskustaan ja käytiin Gringos Locosissa syömässä itsemme tärviölle cheeky

Sunnuntaina jätin Viggon tosi kovasti harmittavan tuomarimuutoksen takia pois kehästä, kerrankin järkevä teko. Edith oli eri3 ja Nemi sai eh:n. Vähän harmitti kun Nemin kehään valmistelu meni pieleen kun olivat tietysti peräkkäisissä luokissa. No tästä opin kyllä sen ettei niitä samaan näyttelyyn viedä enää ellei ole apukäsiä mukana.

Harmittavasti ei miun koirista tainnut kukaan ottaa kuvia vaikka kuvaajia oli monta. En ainakaan ole löytänyt mistään kuin yhden huonon kuvan Viggosta. Retusta ja Edithistä oli kyllä kuvia.

Taisin nyt vähän niinkuin varata pennun nartusta josta olin jo kesällä vähän kysellyt että millä uroksella se astutetaan... Pentu-unelmia taas alkuvuoteen siis smiley

Messarista kotiin palatessa tuli shokki, Jussi heräsi sohvalta kun tulin kotiin ja kun kysyin että missä Fox on oli vastaus "eikö se ole etupihalla", no eihän sitä voi vahtimatta jättää kompostiverkolla aidatulle etupihalle. "Aidan" yli oli hypännyt ja metsään veivät jäljet. Seurasin niitä pitkän aikaa mutta jonkin hajun perässä se oli mutkitellut kovasti. Kävin alhaalla Turbon kanssa tarkistamassa ettei ole mennyt mökille ja sitten lähdin tarkistamaan tienvierustaa. Naapurin mökkitietä pitkin tulivat jäljet Kangastielle ja sen jälkeen oli mahdotonta seurata niitä. Haukutin Turboa vähän väliä ja vaihdoin välillä Nemiin. Tuntikausia etsittiin autoilla sekä mie koirien kanssa kävellen ja niitä haukuttaen. Olin jo ihan varma etten pappaa enää näe. Aamuyöllä oli pakko ottaa torkut kun meinasin ajaa penkkaan väsyksissäni. Aamulla sitten olikin papparainen tullut itse takaisin, kovin jäisenä ja väsyneenä mutta muuten kunnossa heart 

Turbon DM-tulos tuli, N/N eli normaali smiley Nemin tuloksia ei ole kuulunut, kyselin jo eläinlääkäriltäkin niiden perään ja hän lupasi selvittää.

Toissailtana kun tulin kokouksesta kotiin ei meillä tullut vettä no Pumppu lienee hajonnut, voi p*ska. Nemi oli tarkoitus pestä tällä viikolla taas ja Viggoakin mietin. Sillä on pohjavillat kokonaan poissa. Ensi yönä suunnataan Eijan, Edithin ja Viggon kanssa kohti Länsisatamaa ja siitä Vilnaan.