Mitäs siis tapahtuikaan 2012??

Helmikuussa meille muutti ruotsalaisvahvistus Viggo ja taloon tuli taas vipinää!

Näyttelyitä kierreltiin enimmäkseen ulkomailla ja Turbo ja Nemi kävi testaamassa luonteitaan. Nemin terveystulokset tulivat ja pentujen suunnittelu voi alkaa.

Näyttelyrintamalla vuosi oli loistava, suorastaan uskomaton smiley

Aloitetaan Turbosta, se kahmi eniten titteleitäkin... LTW-12, LT Ch, FI Ch, SE Ch, RKF Ch, CIB, RO Ch, RO Grand Ch, BUW-12, EUW-12 cheeky Se pahuksen BH jäi uupumaan ja saa jäädäkin. Läpäistyllä luonnetestillä siitä tuli niin Suomen kuin Ruotsinkin valio entisten lisäksi.

Nemikin sai uusia titteleitä: LT Ch, RO Ch, RO Grand Ch sekä se sai maaliskuussa ensimmäisen cacibin ja aika lähti siitä juoksemaan. Romaniasta napsahti lisää cacibeja niin että nyt vaan odotetaan ajan täyttymistä ja toivotaan että turkki pysyy päällä ja päästään armottomaan jahtiin wink Nemi olisi myös sertiä vaille Suomen valio läpäistyn luonnetestin myötä.

Soopeliunelma Viggo aloitti uransa virallisissa luokissa: RO JCh, EUJW-12, RU JCh, LTJCh.

Romanian reissu oli huippu, en olisi uskaltanut edes haaveilla moisesta menestyksestä!

Pappakoira Fox kävi viimeisen näyttelynsä pk-erkkarissa Hesassa toukokuussa ollen rop-vetsku vielä siellä heart Eläkepäiviä papparainen viettää tytärtään kiusaten ja komentaen.

Itse olen edelleenkin sairaslomalla ja nyt on tullut vielä uusia ongelmia, joita tutkitaan alkavana vuonna lisää. Toivottavasti ei mitään ikävää löytyisi yes

Eipä sitten muuta kuin HAPPY NEW YEAR!