Vihdoin tulivat Viggon terveyslausunnot SKL:stä, lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Jippiii!!!!!!!!! Pelkäsin että siellä arvotaan ties mitä lopullisiksi numeroiksi/kirjaimiksi mutta onneksi ei.

Mitäs muuta tässä onkaan tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen..? Tautini varmistui 99 % varmuudella sarkoidoosiksi. Toivon että oireet alkaisi hävitä, näitä kinttuja ei paljon capreissa paljastella :-( Juostessa loppuu henki mutta se voi olla huonoa kuntoakin osittain toki. Johan näitä oireita vuosi aika tarkkaan on ollutkin, riittäisi jo!!

Palveluskoiraliiton kevätkokouksessa piipahdin ja shoppailin samalla äitienpäivälahjatkin valmiiksi. Hanna-neitonen täytti jo 7 v. samana viikonloppuna.

Viime viikonloppu oli melkoisen rankka, lauantaina Tampere ja sunnuntaina Pietari. Sirpan kanssa mentiin perjantaina Hanskille yöksi, mukana oli vain Olga ja Viggo. Viggo pärjäsi Lyudmila Tsistjakovalla hienosti, nuorten luokan toinen ja sa. Nuoria oli 9 kpl ja erin sai vain kolme. Olgalla oli sama kohtalo.

Kerkesin hetkeksi ummistaa silmät ja kun kello soi yöllä meinasin laittaa sen kiinni ja jatkaa unia mutta nousin kuitenkin ylös. Pietariinkin oli ilmottu vain Viggo, reissukavereina oli Tiina & Mitra ja Eija & Edith ja tuomarina Steven Gladstone. Tiet oli kauheassa kunnossa, pahemmassa kuin ennen. Perille kuitenkin päästiin ja Ice Palacen luona olevia parkkipaikkoja ihmeteltiin, niitä kun ei vapaana ollut. Kulkureititkin oli tehokkaasti tukittu. Lopulta saatiin auto tosi hyvään paikkaan eikä tarvinnut kuin vähän koukata kävelytien yli. Muisteltiin sinne mennessä jäähallin edessä olevaa hässäkkäristeystä, jossa on pirun vaikea osua oikealle kaistalle!

946667_10200364907703859_1196236237_n-no

Valiouroksia oli kaksi, Ben tietenkin voitti mutta Viggo sai kuitenkin varasertin, joka muuttuu oikeaksi koska Ben on RU Mva. Edith oli ainut valionarttu ja sai sertin. Mitra pelasti päivän, se sai Vovvanin jälkeen vacan joka tietty muuttuu cacibiksi. Note to self: tälle tuomarille ei kannata Venäjälle mennä....

Tällä viikolla maanantai ja tiistaikin meni uupumuksen ja kivun sumentamina mutta tänään käytiin kentällä koirien kanssa ja sitten menin koirineni Eijalle. Viggo ja Nemi sai pesun ja puhalluksen.

Jossain välissä on junnu handler-tytöt treenanneet Turbon kanssa, tässä Johannan tyylinäyte.

931274_492697100797302_881503703_n-norma