Lauantaina aamuyöllä lähdettiin Eijan kanssa kohti Harjavaltaa. Ihana aurinkoinen lämmin päivä upealla nurmikentällä, mikäs sen parempaa. Viggo oli nuorissa uroksissa ja tuomarimme Anca Giura kun lähestyi alkoi hän heti selittää että Viggo on todella impressive. No siitä arvasin että tuskin eriä huonompaa saadaan. Niinpä siis vain pääsi käymään että Viggo oli PU1, sert ja Vsp. Viggon arvostelu: "Impressive general appearance with well balanced proportions. Impressive head with masculine impression and correct bite. Dark eyes. Correct ears. Well arched neck, strong topline & chest & bones. Well angulated. So elegant, impressive coat. Outstanding movements." 

Nemi oli valionartuissa eri3, sa ja liikkeillään nousi sieltä vielä PN kolmoseksikin. Isänsä tyttö... Kaksi ekaa oli Suomen valioita joten sert napsahti meille ja näin ollen Nemistä tuli FI MVA. Uskomaton päivä!!!!

Varsinkin kun esitin vielä Sarin Lyden paras narttu-kisassa kakkoseksi, se sai myös sertin ja tuli valioksi. Tuomari totesi miulle että jos olisin esittänyt sen jo kilpailuluokassa se olisi voittanut jo senkin. Hmmph. Päivän kruunasi Nada, joka jäi meidän autoon kyytiläiseksi Harjavallasta Raumalle ja jonka vein Bis-vetskuihin. Toiseksi tultiin :-)

Vietiin sit Nada Rauman näyttelypaikalle ja pystytettiin teltta valmiiksi aamua varten Jennin ja Veikon ystävällisellä avustuksella. Sieltä suunnistettiin hotelli Kalliohoviin ja havaittiin että meillä oli lisävuode huoneessa. Nopeasti sen kyllä hakivat pois kun pyydettiin.

kuvia%20008-normal.jpg

Iltalenkin ja koirien ruokinnan jälkeen suunnattiin netistä löytyneeseen ruokapaikkaan nimeltä MR Jones, se oli lähinnä hotellia. Ruoka oli ihan loistavaa, suosittelen!

kuvia%20001-normal.jpg

 

kuvia%20004-normal.jpg

Yöllä putosin sängystä niin että kolahti, liian kapea vuode siis :-D

Aamulla tuli sit loppujen lopuksi kiire ja vielä enemmän kiire kun tajusin näyttelypaikalla että Viggo olikin junnuissa eikä nuorissa! Kehä oli toisella puolella kenttää kuin telttakylä joten hulluna ravaamaan kehän reunalle et mitä siellä tapahtuu. No ei ollut kiire kuitenkaan.

Viggo sai eh:n Roy Bakeriltä, pää ei kelvannut tällä kertaa. Muuten koira oli ihan ok, runko jopa erinomainen :-D Tuloksena lopulta EH1 neljästä junnusta.

Eija esitti itse Edithin Harjavallassa kun miulla oli Nemi, siellä se sai erin. Raumalla Baker inhosi koiraa (ja kai miutakin) ja antoi sille hoon. Tuomari oli tosi pahalla tuulella ja kiukutteli kuin pikkukakara. Joku jos oli ekaa kertaa kehässä tuolla ukolla, saattaa eka kerta jäädä myös viimeiseksi. Nemiä en ollut sinne edes ilmonnut.

Rankka reissu oli taas, nyt on torstai enkä ole kunnolla toipunut. Ei tule vanhuus yksin!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ancalta sain kuvia Rop &Vsp-poseerauksesta

942538_10151694475616468_1264597733_n-no