Helatorstaina jäin yllättäen koirien kanssa keskenään kotiin ja lähes ilman vettä... Ei tullut ukolle mieleen kertoa koska lähtee reissuun, arrrggggh. 

Menin sit mätsäriin silloin kun olin kerran luvannut ja Miisa ja Turbo kävivät hakemassa JH-kisassa kolmannen sijan. Itse vein Viggon nuorten luokkaan kun sellainen kerrankin osui kohdalle. Viggo esiintyi hienosti, vähän olisi halunnut tuomaria pusutella ja syliin tunkea mutta se on sille normaalia. Hienosti se pönötti ja ravasi mutta sijoitusta ei hellinnyt, lähelle kyllä päästiin :-D

DSC_4899-normal.jpg

Mätsärin jälkeen kävin pitkästä aikaa Ässällä.

Perjantaina tulikin hälytys ja ilta ja alkuyökin vietettiin saaressa. Maasto oli tosi haastavaa, keuhkoissa tuntui välillä tosi pahalta ja henki meinasi loppua. Selkä ja niskakin kipeytyi lisää mutta eihän sitä siellä huomannut, kotona vasta. Kolmen tunnin yöunien jälkeen hurautin Haminaan jossa olin kehiksenä. Lemmikkipalstoilla oli miuta jopa kiitetty! Väsymys ja kipu oli kyllä sitä luokkaa että ihme et selvisin päivästä. Käytin välillä koirat ulkona ja menin sit äidille suihkuun ja syömään. Toin vettä myös kaksi kanisteria. Sieltä kun palasin olin niin poikki et päätin etten vie Viggoa edes kehään sunnuntaina, se kun oli liannut jo kauluksen broiskun siipiä syödessä.

Aamulla yritin kuitenkin pahimpia siitä märällä pyyhkeellä pyyhkiä, eipä tuosta apua ollut. Turbonkin pyyhin "pölyistä". No toki siellä hiekkakentällä koirat likaantuivat samantien uudelleen jos ne oli ikinä puhtaita olleetkaan.

Marjatta Pylvänäinen-Suorsa tuomaroi, Viggo oli ainut nuorten luokan poju ja sai erin ja sa:n. Ihmeitten ihme ja kumma, se oli paras uros kolmonen ja sai vieläpä sertin!!

Sitten odoteltiin JH-kehää. Törmäsin palkintoja hakiessa Tinoon, joka onnitteli kovasti sertistä :-)

Viimein pääsivät vanhemmat junnuhandlerit kehään ja jännitys alkoi. Miisa pääsi viiden parhaan joukkoon ja mie en meinannut kyetä katsomaan kun siellä oli jäljellä enää Miisa ja toinen tyttö. Miisalle ojennettiin punainen ruusuke ja se oli siinä, Junnu handlerien voitto. Ehdittiin jo Eijan kanssa suunnitella Miisalle kyytiä miun autossa kotiin, hänhän asuu Kuukanniemessä kun ilmenikin että päivän paras junnu-kisa otettaisiinkin heti.

DSC_4726-normal.jpg

Ylläoleva kuva on myös mätsäristä, kuvat Jonna Savukari, kiitos!

Mutta siis PP JH voittaja oli Miisa & Turbo :-)) Ihan huippua!

Kotiin päästyä äkkiä koirat ulkoilemaan, sitten leipomolle suihkuun  ja vettä muutamaan kanisteriin (Jani päästi sisään) ja sitten syömään. Jani tarjosi miulle ja Kepalle sapuskat Rossossa ja oikein oli maistuvaa. Hyvä oli sit palata maha täynnä, suihkunraikkaana ja väsymyksestä puolikuolleena kotiin :-) Koirat sai menestyksen johdosta erikoisherkkuja :-)

Maanantaina oli aamupäivällä akupunktio ja illalla Imatralla hallin tutkimista. Sieltä menin vielä tankille. Tänään on vesi palannut, ruskeaa se on eli vessan voi vetää mutta ei sitä muuhun voi käyttää vielä. Iso parannus jo kuitenkin!