Lauantaina kävin Kotkassa Viggon ja Turbon ja junnuhandler-Johannan kanssa. Pitkäkarvaiset arvosteli Laurent Pichard, arvostettu jenkkicockerikasvattaja. Viggo voitti nuorten luokan ja oli "pu5" saaden varasertin. Johanna ja Turbo pääsivät seitsemän parhaan joukkoon piirinmestiksissä. Ihan hyvä päivä siis!!

Sunnuntaina Johanna tuli myös miun kyydissä kun menin kehikseksi. Olin Massimo Inzolin kehässä, oikein mukava ja sopivan tiukka tuomari. Kotkasta tuli sit jo vähän kiire kotiin kun olimme menossa Gringos Locosiin syömään Janin ja Annin kanssa. Kepankin piti tulla muttei tullut. Ulkona ei olla Jussin kanssa käyty syömässä yhdessä tänä vuonna, eikä kyllä muutenkaan olla lämmintä ruokaa syöty... tai ainakaan mie en ole. 

Olen ollut kauhean väsynyt ja saamaton taas eikä oikein mikään innosta. Hakumetsässä ei olla käyty yhtään kertaa, eilen olin raunioilla "vetämässä" treenit ilman omia koiria. Ei ne olisi kuitenkaan muistaneet mitä raunioilla tehdään ja mie lähdin suoraan sieltä tankille. Kaikki vaan odottaa et mie keksin paikan ja ilmoitan ajan hakutreeneille, ehkäpä meenkin LPKY:n yleisiin reeneihin valmiiseen pöytään!

Tänään käytiin Tapiksella, mie otin Turbolla tottista ja sit kuvattiin Oonan kanssa Wubia, Viggoa ja Nemiä. Onnistuneita kuvia tuli, kiitos Oona!

IMG_2955-normal.jpg

IMG_2995-normal.jpg

IMG_2998-normal.jpg

IMG_3053-normal.jpg