Lauantaina käytiin Janin kanssa Helsingissä. Jani tarjosi miulle sapuskan HRC:ssä tulevien synttärien kunniaksi :-)

kuvia%20005-normal.jpg

Alkuun drinkki, nam... Hiukan alkuun hämmensi kun suurin osa työntekijöistä puhui englantia mut eipä se ongelma ole onneksi kun tajusi itsekin vaihtaa kieltä. Tosi tehokas ja ystävällinen porukka tuolla töissä.

kuvia%20006-normal.jpg

Ja sitten massut täynnä kohti Olympiastadionia. Mie ostin Janille lipun keikalle synttärilahjaksi.

Maiden oli vähintään yhtä hyvä kuin viimeeksi Tampereella. Number of the Beast, Seventh Son of the Seventh Son, The Clairvoyant, Can I Play with Madness, Run to the Hills ym ym... 17 biisiä, loppuhuipennuksena Aces High, The Evil That Men Do ja Running Free.

Fear of the Dark on ollu miun suosikkeja viime aikoina ja nyt se tuli jotenkin niin osuvan loistavasti hämärän laskeutuessa että ei voinut kuin laulaa täysillä mukana.

kuvia%20011-normal.jpg

kuvia%20013-normal.jpg

Fear of the dark, fear of the dark 
I have constant fear that something's 
Always near 
Fear of the dark, fear of the dark 
I have a phobia that someone's 
Always there 

kuvia%20017-normal.jpg

kuvia%20029-normal.jpg

kuvia%20045-normal.jpg

Koirat oli selvinneet 12-tuntisen yksinolon hyvin, kova pissahätä niillä tietty jo oli.

Viime viikolla käytiin eka kerran tänä vuonna hakumetsässä. Viggo yllätti tosi positiivisesti, se toimi kuin unelma ja leikkipalkkaus sopi sille edelleen. Nemikin etsi yhden maalimiehen ja haukkui hyvin, siihen halusin lopettaa ettei se taas keksi omiaan. Turbo vähän kuseskeli ensin mutta kun sitä kovistelin niin alkoi lyyti kirjoittaa. Eipä nuo opit onneksi mihinkään häviä, kyllä siitä kisavalmiin taas saisi kun töitä tekisi muutaman viikon... 

Ennen metsään menoa meillä oli alaosaston ja "miun porukan" yhteiset näytelmä- & tokotreenit. Turbolla ois melkein tokon alokasluokan liikkeet hallussa :-D