Tämä viikko on ollut kyllä masentava. Paitsi eilen illalla käytiin LPKY:n handlerikisassa Turbon, Nemin ja Viggon kanssa. Turbo kisasi Stefin kanssa ekaa kertaa ja voittohan heille napsahti. Ihan uskomatonta!

1001138_687619391253527_292580855_n-norm

Best of Best-kisassa he olivat vielä toisena. Stefistä tuli siis LPKY:n Junior handler-mestari :-)  

Nemi pääsi kahden tytön kanssa kisaamaan, nuoremmissa Viivin ja vanhemmissa Miisan kanssa. Molemmat tuli kolmansiksi. Tosi hienoa kun ottaa huomioon että Nemi oli ekaa kertaa junnukoirana eikä kumpikaan tyttö paljoa ehtinyt treenata sen kanssa. Ja Nemi on niin paljon vilkkaampi ja enemmän miun perään kuin Turbo, joka meni kuin kone.

Itse kävin Viggon kanssa kehässä ilman sijoitusta sekä kaikkien kolmen kanssa laumakilpailussa, jossa meitä ei sijoitettu paremmuusjärjestykseen.

Tänään kävin tankilla ja tarkoitus oli pestä Nemi muttei huvita enää yhtään. Oulussa on miulle kallis hotellihuone varattuna la-su yöksi muttei oikein kiinnosta lähteä koko reissuun. Tuomareista ei mitään hajua, todennäköisesti molemmat inhoavat kumpaakin miun koiraa. Iisalmeen laitan toiveeni, siellä on liiketuomari... Miun mielestä Nemi liikkuu kauniisti eikä ole ahdas takaa. No voihan se olla että vikaa cacibia jahdataan vielä veteraani-iässäkin. Kuume nyt kuitenkin laski ja ellei olo pahene löydän varmaan itseni Oulusta (jos vaan kestän hereillä...).

IMG_3041-normal.jpg

IMG_2966-normal.jpg