Tiistaina oltiin hakumetsässä, ihanaa päästä pitkästä aikaa!!! Turbolla oli kolme ukkoa, jotka se löysi salaman nopeudella ja ilmaisikin ihan hyvin, viimeisen parhaiten. Viggolla oli taas tuuliharjoitus ja hyvin se otti hajun ja pyöri kivikasan ympärillä, välillä tunkien itseään kivenkoloon ennenkuin hoksasi että sehän on tämä yksi "kivi" se maalimies, jess :-)  Nemillä on juoksu ja se kävi riekkumassa varmaan monen kilometrin lenkin pitkin metsää ennenkuin suostui ukot löytämään.

Olen tässä vaikeiden valintojen äärellä, viikonloppuna Nessu tosiaan aloitti juoksunsa ja Norjan uroksen käyttäminen tähän saumaan ei onnistu. Syitä on monia, raha ja poikien hoito suurimpina ongelmina. En enää tiedä astutanko nyt ollenkaan kun pennut tuntuu jäävän kaikilla käsiin mutta seuraavasta juoksusta astuttaminen tuntuu jo riskiltä. Nemi juoksee 11 kk:n välein ja se täytti viime kuussa neljä...

Olin sunnuntaina Luumäellä Mähösen kehiksenä. Mukava aurinkoinen päivä, suorastaan tuli kuuma aamupäivällä kun aurinko porotti suoraan meihin eikä varjoa ollut saatavilla.

Tällä viikolla olen pari kertaa käynyt päivällä pissattamassa ja leikittämässä Freija-söpöläistä, joka on aika piru terävine hampaineen sekä lenkittämässä tesseri-Tildaa.