Lauantaina pääsinkin menemään pekoleirille Turbon ja Viggon kanssa. Hirvikärpäsiä oli aamupäivällä ihan järjettömän paljon, yhden sain kaivaa korvastanikin. Turbo toimi taas turbomaiseen tapaan, kun sillä on haju se laukkaa ja ellei hajua ole mennään ravaten. Jälleen tuli sama juttu kuin aina, muutaman muun mielestä sille pitäisi saada vauhtia ja intoa lisää. No ei se ukko jätä etsimättä jos sellainen maastossa on ja siihen mie olen tyytyväinen. Koira säästää itseään eikä paina tuhatta ja sataa, eihän se tiedä kuinka pitkä etsintä on edessä :-)

Viggolle tehtiin peräänajot niin että ukko piiloutui maastoverkon alle ja Viggolla kyllä on vauhtia. Lelut sai kyytiä vaikka luulen että Viggo palkkautuu jo löytämästään ihmisestä. Lääperin Matti oli meidän treeneissä mukana ja  totesi että joutunee muuttamaan negatiivista käsitystä pk collieista, hän luuli että ne ovat arkoja eivätkä toimi metsässä :-D Viggo tunki syliin ja nuoli naamaa ja leikki vieraan ihmisen kanssa. Se on kyllä vaan niin viggo <3

Lauantaina oli sataman valot-tapahtuma ja halusin siellä käydä. Ketään kaveria en keksinyt enkä kehdannut kysyä ja Jussi tuli niin myöhään kotiin ettei siitäkään ollut lähtijää. Kävin sit yksin enkä kauaa viipynyt, tosi tylsää.

Yöllä Foxilla tuli joku kramppi tai kohtaus, koirat oli pitkään ulkona kun olivat olleet päivän sisällä (Fox ja Nemi siis). Kun otin niitä sisään ei Fox meinannut päästä ylös, no autoin ja sain sen sisään ja se hoiperteli keittiöön ja lysähti siihen. Yritin auttaa sitä nousemaan ja sain melkein hampaasta eli kipuja sillä oli. Annoin kipulääkkeen ja peittelin papan keittiön lattialle ja kävin siihen viereen. Muutama tunti siinä meni mutta sitten pappa vaan nousi ja könkkäsi sohvalle. Mie siirryin sänkyyn. Niinkuin arvata saattaa jäi leiri miulta sunnuntaina väliin :-( Pappa oli vähän kärttyinen ja kipeä ja mie olin niin tajuttoman jumissa ettei ole tosikaan. Olin yöllä ihan varma että Fox kuolee käsiin mutta nyt se on taas oma itsensä.

Tämän viikon olen taas nyhjännyt enimmäkseen kotona, suurimman osan päivästä ulkona kauniista kelistä nauttien. Huomenna käyn moikkaamassa ja ulkoiluttammassa taas Freijaa, se on varmaan kasvanut vaikka kuinka muutamassa päivässä.

Freija-normal.jpg

Viikonloppuna onkin kiirettä, lauantaina jalostustarkastus ja sunnuntaina Scy:n hallituksen kokous jossain Tampereen suunnalla.. Nemin astutuskin pitäisi jossain välissä saada hoidettua, kunhan nyt päivät tulee kohdilleen ja uros saadaan varmistettua.