Viime viikonloppu niinkuin tämän viikkokin ovat olleet kiireisiä.

Viime perjantaina menin Viggon kanssa viettitestaukseen ja huomasinkin olevani hommissa siellä. Kyllä Viggo silti kehässä kävi mutten saanut kovin paljoa palautetta ja testaus oli vähän turhan nopeasti hutaistu. No se siitä :-(

Lauantai meni päänsäryn kourissa jalostustarkissa sihteerinä ja sunnuntai scy:n hallituksen kokouksessa Katrilla. Jännä oli huomata miten omatoiminen ja itsevarma Viggo olikaan. Se meni yksin tutkimaan koko tosi ison pihan kun Turbo nyhjäsi ruokapöydän lähettyvillä.

Pänsärky jatkuin maanantaina mutta kävin silti piipahtamassa hakumetsässä kouvolalaisten vieraiden kanssa. He tykkäsivät Turbosta ja sen työskentelystä, kiva oli kuulla positiivista kun täällä muutamat pitävät sitä liian hitaana ja innottomana. Sieltä suoraan ja aika kovaa ajaen suuntasin Kotkaan. Nemi kävi moikkaamassa ihanaa Nickyä muttei homma onnistunut kun Nemi ärähti sille. Tiistaina käytiin uudelleen ja aika pitkän yrittämisen jälkeen totesimme että on pakko vaihtaa urosta. 

Ajelimme Merjalle ja melkeinpä samantien oli Eddie selässä ja homma hoidossa vaikka Nemi olikin tosi kiukkuinen.

eddie2-normal.jpg

Eilen kävimme vielä kokeilemassa vaikka itsekin olin sitä mieltä että tuskin enää onnistuu, eikä onnistunutkaan. Nemi oli kuin Ilmestyskirjan peto mutta Eddie olisi kyllä hommansa hoitanut jos Nemi olisi antanut. Toivomme siis pieniä rokkilapsia marraskuun alkupuolella <3 Hauskasti molempien nimet on biisien mukaan, Eddie on Eye of the Tiger ja Nemi No Angel (She's No Angel-biisin mukaan). Toivon siis ainakin November Rainia itselleni ja merle pojan varanneelle No One Like You:ta :-)

IMG_2998-normal.jpg

Toissapäivänä kävin kaupungilla asioilla ja tapasin tätini Annen ja hänen seurassaan oli Pirjo Pieksamäeltä ja Jarkon vaimo Katja. Eilen kävin sitten iltapäivää istumassa Annen luona ja meille jo yhteinen projektikin juolahti mieleen. Pirjo ja Jarkko tulivat myös sinne ja oli kyllä kiva tavata pitkästä aikaa. Jarkko on ihan kuin isänsä.