Eilen oli Inka-etsintäharjoitus, jossa päästiin kumiveneen kyydissä saareen ja siellä oli etsintä. Mie olin meidän "koira kakkostiimin" johtajana siellä, todellakin vasta harjoittelemassa sellaista. Tuija ja Åsa oli LPKY:n koirakkona. Meitä oli vain kolme ihmistä kun Sapekolta tuli varmaan kymmenen... Rankkaa maastoa jälleen kerran ja meidän maalimies jäi valitettavasti löytymättä vaikka ihan vierestä oli koira mennyt. Haju kulkee miten sattuu eikä Suvi sieltä meidänkään silmiin osunut vaikka kovasti myös katseltiin Minnan kanssa. Tosi mukava päivä.

Tänään pidettiin sit kolmestaan Leenan ja uuden Paulan kanssa hakutreenit. Viggolle tuuliharjoitus ja hyvin meni jälleen, nenä on auki eivätkä silmät :-D Turbolle oli maalimiehet hyvin kaukana keskilinjasta. Nyt se irtosi kovaa ja suoraan mutta pari kertaa jouduin huutamaan pois molemmilta puolilta kun koira hävisi näkyvistä liian pitkäksi aikaa. Hyvin se jaksoi ja ilmaisu oli miusta tosi hyvä.

Muuten viime viikko oli aika tapahtumaton, no perjantaina olin kaksi tuntia keskussairaalassa tutkimuspöydällä mutta nyt löydökset oli paremmat kuin viimeeksi. Sen jälkeen vaihdoin Viton bemariin ja otin Anne-tädin kyytiin ja mentiin katsomaan Ässää Taipalsaarelle. Ässä oli ihan hypervilkas ja puhui taukoamatta, välillä oli ihan muualla ja välillä muisteli tosi vanhoja aikoja. Mitähän lääkkeitä ne sille antaa..?

Viggo olisi pitänyt pestä, se on ollut suunnitelmissa jo viikkoja mutta tänään olin liian kipeä siihen. Eilinen oli rankkaa ja tämänpäiväinen mäessä juoksentelu ei tehnyt hyvää eilen jo kipeytyneille paikoille. Oikea puoli niskasta nilkkaan on ihan jumissa ja kipeä, erityisesti olkapää, selkä ja polvi. Pakko on tilata säädettävä trimmipöytä, josko Viggo matalammalla seisoisi, ellei niin voihan sen pöydän vaikka myydä tai pitää kakkospöytänä.