Miun koko messareihin meno oli vaakalaudalla mutta menin sitten kuitenkin. Perjantaina oli Pinja ja Tamsku kyytiläisinä, odottelin toisenkin kyydin varanneen yhteydenottoa mutta huomasin torstaina facebookista että jollain muulla kyydillä hän sitten meni. No eipä tarvitse miulta enää kyytejä kysellä, otan aina kerrasta opikseni... Muitakin kyytiä tarvitsevia olisi ollut ja kustannukset mielummin jakaa kolmella kuin kahdella.

Torstaina pesin Nemin, Viggon pesu on parkkihallissa turhan hankalaa kun se ei pöydällä pysy jaloillaan :-D Kotona puhalsin Nessun kuivaksi ja yritin siistiä molempien tassuja. Kasisatanen burana meni vaikkei olisi saanut, muuten en olisi pystynyt lähtemään aamuyöllä.

Neljältä lähdettiin ja puoli seiskan maissa oltiin jo parkkihallissa. Häkit ensin sisälle ja sitten koirat, auto kun oli maan tasalla niin ei tarvinnut hissin kanssa tuskailla. Sitäkin enemmän sain Nemin korvien kanssa tuskailla :-( Viggo sai valioissa eh:n niinkuin suurin osa koirista. Nemin korvat Johan Wulteputte oikein kiskoi pystyyn ja antoi eh:n sillekin. Kehän jälkeen lähdettiin kotia kohti, matkalla pysähdyttiin syömään nopeasti.

Lauantaina oli myös kello kolmelta soimassa. Olin illalla vaihtanut hotellivarauksen parikymppiä halvempaan ja sen olisi voinut vielä lauantainakin perua. Lähdimme kuitenkin Viggon kanssa kaksin liikenteeseen. Sama strategia jälleen vaikkei nyt ollut kuin yksi häkki. Kehä oli oven vieressä ja ulkoa tuli tosi kylmää ilmaa. Anna Albrigo antoi nuorten luokassa Viggolle erin, se tuli kolmanneksi ja sai sa:n. Alla Maarit Nivan ottama kuva.

Viggo_messari2013-normal.jpg

Vuolasvirtakukituksessa kävin Katrin kanssa, tänä vuonna turhan nolo tilaisuus. Ehdin ennen sitä shoppaillakin vaikka mitä, pari uutta petiä, itselle treeniliivin, Nutrolin-öljyä, herkkuja jne...

Hotellia kohti lähdin ruuhkassa matelemaan ja juuri silloin Mellu soittikin. Vihdoin kun pääsin perille ja sain kirjauduttua sisään, tulikin Mellu ovella vastaan. Hyvä kantoapu kun tavaraa oli taas yli kaiken järjen. Viggo pääsi vielä lenkille Linnanmäen mäkisiin maastoihin ennenkuin yritin siistiä itseni ulkonasyömiskelvolliseen kuntoon :-D HRC oli osoitteena.

Pöytää odottaessa otimme tutut drinksut, alla Mellun ottama kuva.

Triple%20platinum%20margarita-normal.jpg

Ruokatilausta piti ihan miettiä, siellä on liian monta herkkuruokaa. Mie otin the Texanin ja Mellu Legendary burgerin.

kuvia%20001-normal.jpg

Ruoka oli hyvää ja sitä oli liikaa. Myös seura oli ihan parasta, kyllä nauraa käkätettiin koko ilta. Jälkkäriksi vielä Baileyskaakao, nam!

kuvia%20006-normal.jpg

Tosi hauska ilta vanhan ystävän kanssa, tälläistä lisää!

Aamulla oli herätys kello viisi ja nyt jopa heräsin vaikka Pietarissa nukuinkin pommiin. Aamulenkin jälkeen yritin putsailla Vicksin tassuja ja kostutin ja puhalsin sen pöyheäksi. Kamojen autoon raahaamisen jälkeen piipahdin aamiaisella, joka ei oikein maistunut edellisillan syöpöttelyn päälle. Jälleen ajoissa parkkihalliin ja paikan varaamiseen sisältä. Nyt olikin uskomattoman pieni häkkialue, onneksi olin ajoissa.

Peter Harsanyi inhosi Viggoa, eh. Muutama ostos vielä sunnuntainakin ja sitten oli aika sanoa heippa. Oli mukava nähdä tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin ja katsella kauniita koiria. Kävin moikkaamassa Tinoakin pikaisesti, oli kiva kuulla että hän oli minua Jyväskylässä kysellytkin.

Maanantai meni usvassa sängyn pohjalla suurelta osin, tänään oli pakko lähteä käymään kaupungissa mutta kivut kyllä taas jäytää turhan kovaa. Tammikuun puolessa välissä pääsen kipupolin lääkärille vasta :-( Jouluaatto on viikon päästä..!