Viime päivityksen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä... 21.11 oli LPKY:n viimeinen hallituksen kokous miun osalta ja juuri ja juuri ehdin kokouksesta kotiin kun tuli lähtö etsintään. Jäätävässä vesisateessa pilkkopimeässä metsässä rämmittiin ja kiivettiin muutama tunti ilman havaintoja.

pekoliivi-normal.jpg

Perjantaina kävin aamulla taas vaihteeksi EKKS:ssä, onneksi ei tosiaan Explorerilla liikkuessa tarvi maksaa parkkimaksuja. Ehdin juuri kotona koirat pyöräyttää ulkona kun lähdin takaisin etsintään. Nyt keli oli hyvä ja muistin polvenkin teipata ennen lähtöä. Ensin kuljettiin peltojen laitoja ja tarkisteltiin ojia sekä muutaman maatilan ulkorakennuksia. Siitä vielä jatkettiin taajamassa ja taajaman metsiköissä ja tehdasalueella. Pimeän jo aikoja sitten laskeuduttua tuli käsky palata komentopaikalle. Lauantain etsinnän jouduin jättämään väliin koska polvi ja lonkat ei meinanneet kestää enää kävelyä ja omat koiratkin kaipasi välillä huomiota. Sunnuntaina olisin aamusta ollut lähdössä taas mutta lauantaina myöhään iltapäivällä oli kadonnut löytynyt menehtyneenä :-(

Sunnuntaina oli Kaijan ja Antin yhteiset nimipäivät Kaijalla. Ja meinasi ihan unohtua että perjantaina esiintyi Zero Zanity jälleen Jehussa, hyvä keikka oli!

Maanantaina viikko sitten kävin munuaisten ultrassa jälleen EKKS:ssä ja yritin sitten toteuttaa munuaislääkärin pyyntöä verenpaineen mittauksesta mutta havaitsin sen olevan tosi vaikeaa Lappeenrannassa. Tiistaina sitten kävin Lemin tk:ssa mittauttamassa sen...

Ässä on Armilan ja keskussairaalan väliä seilannut, Armilassa kävin katsomassa keskiviikkona juuri ennen siirtoa EKKS:ään taas. Loppuviikolla flunssa yritti iskeä joten en voinut mennä katsomaan, en vielä tänäänkään mene mutta huomenna jos olo pysyy hyvänä.

Perjantaina oli LPKY:n pikkujoulut, jouluruokaa ja ohjelmaa ja kepokin mukana :-D Sieltä mentiin Monttuun katsomaan Jonne Aaronia. Poppia lauloi ihan nätisti mutta suurin osa kappaleista oli pliisuja. Ilman Vain elämää-sarjaa ei olisi ollut ilman Negativea esiintymässä. 

Lauantaina oli piiiiiitkästä aikaa vetokeikka, perjantaina sain ehjät kärryt lainaan ja pääsin kokeilemaan. Turbo pelkäsi takana kolisevaa mörköä ja todellisen Diivan elkein loukkaantui miulle kun hänet laitoin moisen vekottimen eteen. Viggokin ensin vähän ihmetteli mutta veti häntä pystyssä kuitenkin joten se pääsi sitten töihin. Lena ja Viggo olivat sitten vetotiiminä.

Lena%26%20Viggo-normal.jpg

Olen tosi ylpeä blondisvenssonistani, se on todellinen timantti koirien joukossa <3

viggovetokoira-normal.jpg

Sunnuntaina oli hakutreenit. Turbolla oli kaksi ukkoa ja pari tyhjää pistoa. Tassunsa se teloi ja lumella näytti kuin verta olisi tullut enemmänkin mutta kannuskynsi oli vain tarttunut johonkin oksaan kiinni. Viggolle tehtiin "laatikko" ja se meni ihan nappiin. Kotona se veti vielä pihalla hulluna rundia ja haukkui pelkästä ilosta, kyllä se sitten olikin väsynyt illalla.

Pietarin valioluokan kilpakumppanit on tiedossa, se keitä ne ovat selittää varmaan vähäisen koiramäärän, vain 7 pk collieta. Mennään nyt sit taas vain kokemusta keräämään, muuta sieltä ei meille ole tarjolla.

Eilen oli aamulla myrsky ja illalla/yöllä toinen, onneksi lunta ei tullut kumminkaan paljoa. Joka paikka vaan täynnä oksia kun tuuli ihan älyttömän kovaa.