15.5 oltiin kerrankin kotinäyttelyssä Lappeenrannan ryhmiksessä, tuloksina Nemille eh, Danalle eh1 ja Foxille eri1 ja ROP-veteraani . Nemi oli taas mukana Cesamen-kasviksessa, sijoitus BIS3.

Haminan viikonloppuna Nemi aloitti juoksun vihdoin ja viimein, johan siltä korvat olikin kadoksissa jonkin aikaa Kieli ulkona

Eli Hamina oli 22-23.5, lauantaina olin kehiksenä ja sunnuntaina taas samat Dana, Fox ja Nemi kehässä. Dana oli eri1 ja ROP-veteraani, Fox eri1 ja VSP-veteraani ja Nemi sai eri:n. Vetskuja oli muitakin niin en osannut varautua ollenkaan siihen että omat koirat joutuu ROP-veteraanikehään. Onneksi sain apua esittämiseen, kiitokset Johannalle!

Eilen piipahdettiin "pienessä" ryhmänäyttelyssä Eijan ja Edithin kanssa... Harjavalta keräsi enemmän collieita kuin Joensuun tuplanäyttely! Mukaan pääsi tällä kertaa koko lauma ja yllättäen Turbo oli auton menestynein Yllättynyt Dana & Fox eri2, Nemi eh ja Turbo eri2, pu4. Nemillä oli vain hajut mielessä ja Fox nosti taas häntänsä, onneksi juoksu alkaa olla ohi pääerkkariin mennessä. Reissuun lähdettiin 02.30, oltiin ajoissa paikalla ja saatiin auto ihan kehän laidalle. Ei tarvinnut alkaa telttaa kasaamaan ja kamoja roudaamaan, helpotti tosi paljon, varsinkin kun vettä satoi suuren osaa päivästä.