Erkkariin valmistautuminen oli taas ihan retuperällä, yhtään koiraa en kyennyt pesemään ja trimmauksetkin meni miten sattui. No ajattelin ettei näistä kellään ole mahdollisuuksia pärjätä kuitenkaan joten en sit kipeää kättä, olkapäätä, niskaa ja selkää viitsinyt rääkätä.

Vajaan kolmen tunnin unien jälkeen lähdin ajelemaan kohti Lohjaa ennen aamukuutta. Perillä olin puoli ysin maissa.Collieita oli yli 300 ilmoitettu ja sen kyllä huomasi, joka puolella näkyi tuttuja ja tuntemattomiakin puikkonokkia Hymy

Nemin kilpailuluokka ja Turbon yksittäisarvostelu uhkasivat mennä päällekkäin, onneksi Hannis lupautui viemään Turbon tarvittaessa. Ehdin kuitenkin loppujen lopuksi itse viemään molemmat. Nemi sai eri:n ja Turbo eh:n. Kiitos Hannis!

Dana ja Fox olivat ihan yhtäaikaa kehässä, päättömän säntäilyn jälkeen löysin Suvin esittämään Danan, kiitos Suvi!!!! Fox sai eh:n ja Dana oli eri 1, sa ja vsp-veteraani 7 vetskumummon joukosta Nauru  Arvostelu kuuluu näin: "Blue bitch. Instant appeal. Top condition .Keen sure lady. Good neck & front. Good ears, well carried. Excellent neck & shoulder. Good topline. Moves well."

1297013878_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Kuva on Sastamalan erkkarista

Nyt on sekin taika murrettu että miun koirat ei erkkarissa pärjää Kieli ulkona

 

Kotimatka oli pimeä ja liukas, terveisiä vaan teinipojille, joilla päässä vippasi kun eukon ajama paku lähti ohittamaan. Poitsu painoi kaasun pohjaan kun olin rinnalla, no miepä tein saman ja pienen perän heittelehtimisen jälkeen sain vauhdin nostettua hmmm enpä taidakaan julkisesti kertoa kuin korkealle mut sinne jäi teinihelvetti kuin seisomaan Viaton Vitohan kiihtyy ainakin yhtä äkkiä kuin kuskinsa Silmänisku Kotona olin ysiltä. Onneksi näyttely oli lauantaina niin jäi sunnuntai aikaa lepäillä ennen työviikkoa.

_________________________________________________________________________

Lisään vielä Pia Koskisen ottaman kuvan Danasta

1297017626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e