Viime torstai-iltana ihmettelin kun Dana läähätti (Dana ei _ikinä_ läähätä, korkeintaan hirveässä helteessä) ja kauhukseni löysinkin sitten sen kaulalta pahasti turvonneet imusolmukkeet. Parissa päivässä oli turvotus noussut. Pääsimme perjantaina onneksi potilaiden välissä Tikan klinikalle Sannan syyniin ja niinhän se asia oli kuten pelkäsin, erittäin todennäköisesti lymfooma Itku Onneksi Danalla ei tunnu olevan kipuja vaan se on oma itsensä. Kortisonilääkitys aloitettiin heti mutta ennuste on silti korkeintaan 4 kk elinaikaa. En halua Danan kärsivän enkä pääsevän tilan romahtamispisteeseen joten aikaa tuskin on edes kuukausia  ennenkuin lauman kuningatar on päästettävä sateenkaarisillalle. Nytkin kyyneleet valuu pitkin näppistä ja sydän särkyy...

Dana ja Fox täyttivät eilen vasta 11 vuotta. Kuvassa sisarukset kesällä Pärnun rop-veteraanikisassa (Dana oli rop-vet)

1279823100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina oli suunniteltu lähtö Rakvereen, reissu oli miun kipeänä olemisen takia vähän vaakalaudalla jo muutenkin ja Danan tilanne vielä mutkisti asioita. Janin luvattua hoitaa lääkkeen antamisen, päätin kuitenkin lähteä reissuun saadakseni vähän etäisyyttä ja voidakseni miettiä asioita sen sijaan että olisin itkenyt kotona koko viikonlopun ja saanut koirat hämmennyksiin. No kyyneleitä vuoti kyllä matkallakin, välillä surun, välillä ilonkyyneliä.

Pinja ja Sirpa Tamaran ja Olgan kera olivat miun kyydissä ja Meeri & Markku kyyditsivät Raimon ja koirat Santerin ja Napon. Viikonlopun näyttelyt menivät ihan nappiin, meidän porukka sai kaiken tarvitsemansa ja vähän enemmänkin. Nemi oli ainut nuorten luokan narttu, lauantaina se oli pn4 ja sunnuntaina pn2 sert. Marja Talvitie antoi sunnuntaina vain kolme eriä! Anna-Marin kasvis oli vielä molempien päivien BIS2.

Lauantai-illan auringonlasku

1302540170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1302540315_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nemi tarvitsee enää yhden yli 2-vuotiaana saadun sertin tullakseen Viron muotovalioksi, nyt sitten siis odotellaan vaan heinäkuuta ja toivotaan ettei karvat putoa liian aikaisin.

Tänään kävin taas labrassa verikokeissa, saa nähdä joudunko syömään vielä yhden antibioottikuurin kun kurkku on edelleen kipeä. Muut oireet on helpottaneet jo selvästi.