JIPPIII!!!!! Nauru Taivas varjele, mikä sieltä tulee... sieltä tulee sertti Kieli ulkona

1307435134_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli siis... Tallinnan keikka käytiin Oonan kera, Oonalla tietty Wubi mukana ja vierailevana tähtenä riiseni Tara. Yöllä päästiin laivasta ulos ihan ekojen joukossa ja oltiin "hyvissä ajoin" hotellilla. Näyttelyalue löytyikin hotlan takapihalla, vallan kätevää! Vitosta hajosi jo Hesan satamassa lähtiessä kuskin ikkuna, jäi vähän raolleen ja jeesusteipillä sitä sitten koitettiin teipata että kestäisi suht kiinni edes. 

Lauantai-aamuna pesin ja puhalsin Nemin, Foxia en viitsinyt alkaa puunata. Wubi ja Tara oli molemmat rop ja sitten alkoi pitkätukkacolliekehä. Nemi voitti avoimen luokan sekä serttiluokan ja oli lopuksi pn2. Fox oli rop-veteraani ja viidentenä pu-luokassa eikä siis saanut sijoitusta. Kiitos Oona avusta Hymy Ryhmäkehien jälkeen lähdettiin shoppailemaan ja vasta iltaysiltä päästiin syömään.

Sunnuntai ei mennyt yhtä loistavasti, Wubi myöhästyi kehästä ja Nemi sai eh:n. Fox oli rop-vetsku ja Tara rop. Käytiin yrittämässä kahteen aikaisempaan laivaan muttei mahduttu kumpaankaan, kotimatka alkoi vasta klo 21.00. Tallinnassa oli meripäivät ja tungos satamassa melkoinen. Ehdittiin syödä ja käydä uudelleen ostoksilla ensin ennen ryhmäkehiä ja sitten laivan lähtöä odotellessa. Nemin valioitumisen kunniaksi ostin suklaakakun.

Tänä aamuna töihin vajaan kolmen tunnin unien jälkeen... en ollut ehkä pirteimmilläni...