Onneksi on lauantai Hymy

Miun pääkoppa ei enää kestä mutta en nyt täällä sen enempää avaudu työkuvioistani...

Keskiviikkona käytiin hakuilemassa, pari uuttakin koirakkoa oli mukana mikä on tosi mukavaa. Uudet maalimiehet on todella tarpeen ja on kiva nähdä miten uudet koirat toimii.

Häiriöitä oli tällä kertaa normaalia enemmän mutta saatiin silti treenit tehtyä ihan ok. Nemi vähän häiriintyi leikkivistä lapsista mutta teki silti hommansa loppuun ja haukkukin irtosi.

Turbolla oli taas havaittavissa haahuilua kun ei haju ollut heti tarjolla. Paljon parempi reeni kuitenkin kuin viikonloppuna vaikka yksi maalimiehistä oli täysin vieras. Vieraalle haukkukin taisi irrota parhaiten tällä kertaa Kieli ulkona

Ehkäpä tämä taas tästä, oman stressin kun toivottavasti saan vähemmäksi niin luulen että koiratkin alkaa taas toimia paremmin ja paremmin. Olen kuitenkin sitä mieltä että molemmilla on rahkeita tulla ihan hyviksi hakukoiriksi. Seuraava reeni on jo miun päässä suunniteltuna, saa nähdä miten käytännön toteutuksen käy...

Alla kuva Turbosta Hesan ryhmiksessä.

1314431886_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen illalla koitettiin muka vähän tottistella mutta ei ollut fiilikset ihan kympillä mukana siihen, ei ohjaajilla eikä kummallakaan koiralla.