Viime viikon tiistaina käytiin Ullan metsässä jälleen, nyt valoisaan aikaan. Molemmat koirat toimi hienosti, Nemin sunnuntainen hölmöily oli täysin unohdettu juttu.

Keskiviikkona kävin "huvikseen" ajelemassa Joensuun lähistöllä ja pyörähdin myös Anna-Marilla loppujen lopuksi. Turha reissu, ei siitä sen enempää Päättämätön

Ajelun jälkeen olinkin sit niin kipeä loppuviikon että ei paljon naurattanut. Kaula turposi kauheasti, samoin käsi. En kyennyt kolmeen päivään oikeastaan mihinkään...

Kipeä oli olo vielä sunnuntai-aamunakin mut pakkasin kuitenkin Nemin autoon ja suunnistin koko päiväksi hakumetsään. Ulkopuoliset kouluttajat ja osittain vieras porukka muutenkin ja kylläpä oli kivaa ja opettavaista! Nemi taisi yllättää kouluttajat iloisesti ja ehkäpä vähän sai parannettua lassiekoirien mainettakin Hymy Toivottavasti Leenan kamerasta löytyisi Nemistäkin joku kuva hakumetsässä.

Kauhealla kiireellä kaahasin sieltä kotiin ja pikaisen vaatteidenvaihdon jälkeen mentiin kyläilemään ja miekin sain vihdoin tavata uusimman sukulaisen, nyt 4 kk vanhan pikkumiehen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Varastin Leenan blogista kuvan josta hyvin näkyy Nemin hurja vauhti ukolle lähdettäessä Kieli ulkona

1319491273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e