Eilinen eli lauantai meni viikon rasituksista levätessä mutta tänään sitten singahtelinkin ympäriinsä, tai oikeastaan Imatran suunnalla useampaankin kertaan. Vitolla ajoin ekan kerran leikkauksen jälkeen ja muuten oli kotoisaa päästä sen rattiin mutta vaihteiden vaihtaminen sattui yllättävän paljon vielä Yllättynyt

Aamulla pakkasin Nemin ja Turbon kyytiin ja lähdin kohti Immolaa. Tuttuja koiria oli luonnetestissä ja mukavin tuloksin menivät läpikin. Välillä piipahdin Kortteilla päiväkahvilla (tai oikeammin teellä) Meerin kanssa ja sitten palattiin vielä vähäksi aikaa katselemaan testejä.

Iltapäivällä mentiin hakumetsään. Kaikki koirat toimi hienosti  Hymy Turbolle saatiin onnistuneet pitkät, suorat pistot, jesss! Nemi on tosi hyvä metsässä, nenänkäyttö on loistavaa ja pistojakin se tuntuu jo osaavan. Ilmaisutkin tuli Turbolla tosi hyvin ja Nemilläkin ihan ok vaikka pääpaino ei niissä ollutkaan. Hyvä mieli jäi näistä reeneistä!

Musta mersu kettuili miulle perjantaina ja tänä aamuna kun oli ollut pakkasta yöllä, ei se lähtenyt käyntiin ennenkuin oli ollut vähän aikaa lämmityksessä. Ikävä piirre autossa ettei voi luottaa käynnistymiseen aina... No olin just tullut kotiin ja kohta tuli perässä pihalle hiukka erilainen mersu. Isäntä oli hakenut sen koeajolle. Ajeltiin sitten Imatran Nesteelle syömään. Ihan kiva vehje ajaa mutta siitä lisää jos se meille muuttaa. Mie kyllä liputan edelleen uudemman Mustangin puolesta...

Saapa nähdä pääsenkö huomenna edes sängystä ylös, aika kipeä olo on jo nyt mut oli silti mukava päästä kunnolla tuulettumaan.