Tänään SLK:n keula kääntyy kohti Savonlinnaa, mennään katsomaan Popedaa Hymy ja Seurahuoneella yövytään.

Maanantaina käytiin kokeilemassa pientä tottistelua, Turbo taisi jotain tehdäkin mut Nemi ois vaan säätänyt. Tiistaina käytiin osittain uudella porukalla meille uudessa paikassa hakuilemassa. Tosi vaativa reeni tulikin molemmille, ensinnäkin paikassa oli vahvat hajut (rehu, kauempaa tullut sianp*skan haju ja muut maatilan tuoksut) ja toisekseen illalla tulee jo aikaisin pimeä. Turbolle otin vain yhden ukon hämärässä aika kauas ja pisto onnistui nappiin. Ilmaisukin tuli upeasti ja ihan oma-aloitteisesti. Nemillä oli pimeässä kaksi ukkoa ja kyllä vaan on pakko sanoa että meinasin haljeta ylpeydestä kun Nemi teki aivan oppikirjan mukaiset pistot. Molemmat osaa kyllä nenäänsä käyttää ja toimia metsässä. Loppu onkin sit vaan ohjaajasta/ohjaajista kiinni... Ensi viikon sunnuntaina menen hakupäivään jommallakummalla mut kummalla, sitä en ole vielä kyennyt päättämään.

Keskiviikkona haettiin SLK kotiin...

Torstaina Tanja kävi miuta auttamassa tuomarikutsujen kirjoittamisessa, ne kun kirjoitetaan käsin ja miun oikea käsi on edelleen kömpelö ja kipeä. Nemi ja Tomba pääsivät metsään irroittelemaan ja kyllä ne juoksikin!

Niin tosiaan, sairasloma jatkuu ainakin marraskuun ekan viikon ja sitten kun töihin kykenen, taidan suunnata muualle. Vanhaan työpaikkaan on kyselty kovasti takaisin mutta siellä ei tällä hetkellä vakituista työtä ole vaan periaatteella töitä on niin kauan kuin on. Iltahommiahan sieltä löytyy mutta niillä ei pelkästään elä. Mietintämyssy on päässä niin että aivot kiehuu... nykyiseen paikkaan en halua kuitenkaan enää mennä.