Eilen käytiin illalla Skinnarilan suunnalla jälleen melko erikoisessa paikassa hakuilemassa. Ohikulkijoita oli monta ja lisäjännityksen toi vielä noin 50 teekkaria, jotka ryntäsivät ulos metelöivänä laumana ja suuntasivat kuka mitäkin puskaa kohti. Hajuja siis tuli lisää kesken treenin, myös meidän hakualueen reunalle. Ilmeisesti siinä rakennuksessa ei ole vessoja ollenkaan...??

Mie jo meinasin jättää koirani reenaamatta kun ei luotto ole ihan satavarma niihin, pelkäsin että sinkoavat ohikulkijoiden luo, siinä meni niin polkupyöräilijöitä kuin muitakin illan kulkijoita ja vielä kännissä riehuvat teekkarit päälle. Otin sit kuitenkin niillekin reenit, Nemille yksi ukko ja Turbolle kaksi. Molemmat suoriutui hyvin, Turbolla oli ekstravaikea toinen ukko mut onnistui myös penkille sammuneen juhlijan löytäminen Hymy Tosin rattaiden raksutus kuului kauas kun se pohti mistä se haju tuleekaan kun oli säleikköseinä välissä.

Tänään hyppäsin aamulla anivarhain Anna-Marin kyytiin Imatralla ja suuntasimme kohti Svetogorskia. Pikkujoulumekkoa etsittiin kaikista Sveton kaupoista muttei löydetty sitä oikeaa, Imatrallakin käytiin muutamassa kaupassa yhtä laihoin tuloksin.

Koko päivän satoi vettä niinkuin on monena päivänä jo satanut. Nemi pitäisi messaria varten pestä ja trimmata muttei taaskaan oikein innosta. Fox-pappa sai ilmeisesti Jyväskylästä mahataudin, se oli jo kunnossa välillä mutta tänään oli taas maha sekaisin. Olin kyllä jo päättänytkin että pappa saa jäädä kotiin, en olisi halunnut ottaa riskiä että se saisi messarista jonkun pöpön kun on vasta ollut kipeä. Jotenkin ei nyt sit vaan innosta yhden koiran kanssa pelkästään lähteä ja kepokin alkoi perua mukaan lähtöään. Yksin olisi tylsä lähteä muttei näin lyhyellä varoitusajalla ketään saa mukaan. En kyllä viitsi käydä Jussia pakottamaankaan kun sit on p*ska fiilis molemmilla. Harmi kun hotellikin on jo maksettu, voisi muuten jäädä vaikka kotiin mutten viitsi heittää molempien koirien ilmomaksuja ja hotellimaksua kankkulan kaivoon Otsan rypistys Kahdeksan tunnin päästä olin suunnitellut starttaavani... ja koira on siis laittamatta ja kamat pakkaamatta... Saa nähdä lähdenkö vai jään!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jaahah, pesin ja puhalsin kuitenkin Nemin. Trimmaus ei vieläkään oikein onnistu kun saksien käyttö ei tuolla tyhmällä oikealla kädellä onnistu ja vasenta en osaa käyttää. Kepo kuorsaa, en tiedä aikooko lähteä vai ei.

Luntakin on satanut jo vaikka kuin paljon, en tykkää jos ajokeli meni huonoksi :-/

Nyt vielä pikasauna ja sit lepäämään, nukkumisesta tuskin tulee mitään. Kylläpäs tuli valitusta :-D