Käytiin tänään Eijan kanssa Hesan suunnalla shoppailemassa. Pinkit näyttelykengät, toiset kengät, paita, toppi ja pinkit hanskat lähti mukaan tällä kertaa. Ruoholahdessa käytiin Brand warehousessa, Pitäjänmäessä outlet-myymälässä missä oli mm Guessiä ja Calvin Kleinia ja Tammistossa Shoemakerillä, Nanson myymälässä, Stockan outletissa jne... Lopuksi pyörähdys Jumbon Cittarissa ja perinteisesti täytetyt patongit messiin.

Saatan nähdä vielä pitkään päiväunia Guessin ihqusta pinkistä käsilaukusta mutta ei ole varaa maksaa lähes 130,- käsiveskasta. Se myymälä oli kyllä varsinkin laukkujen osalta kuin taivas Silmänisku

Ruoholahdessa sattui meille hauska juttu, mennä tohotettiin ja höpötettiin ja kauppakeskuksen ulkopuolella bongattiin hissi... no tietty sännättiin sinne sisään ja sit jäätiin miettimään et mitä nappia painetaan Nauru Hissiin tuli joku nainen ja hän kysyi meiltä mihin ollaan menossa, hän meni vitoseen. Meidän älykäs vastaus oli että ei tiedetä Kieli ulkona Ajeltiin sit sinne vitoseen ja nainen tokaisi poistuessaan meille "hauskaa matkaa" Hymy Ja parasta oli että hissin vieressä oli ulko-ovi, jota ei nähty ensin ollenkaan. Hissiajelu oli siis ihan turha kun olimme jo oikeassa kerroksessa Viaton Muutenkin oli taas tosi hauskaa, enkelinsiipiä myöten Cool

Eilen käytiin raunioilla! Kyllä tämän talven sääolot on olleet miun mielestä ihan huiput, mie kun inhoan talvea ja varsinkin lunta, yök.

Turbo oli ihan uskomaton, se muisti selvästi jutun juonen, löysi helposti ja ilmaisi hyvin. Siitä huomasi että pentuna aloitettiin raunioilta ja siellä tehtiin vahva pohjatyö. Nemin kanssa taas ei olla paljoa käyty raunioilla ja se häkeltyi kun haistoi ukon muttei ymmärtänyt missä se on. Omituiset ukot kun katoaa maan sisällekin!