Maanantaina tuli omakoiraan lasku Nemin terveyslausunnoista, maksoin heti kun töistä selvisin kotiin ja nyt vaan odotellaan. Ei millään malttaisi...

Töihin palasin edelliseen paikkaan, ihan oli kotoisa olo heti maanantai-aamuna. Tuttuja työkavereita monta ja mukavia uusiakin tuttavuuksia. Tosi ikävä puoli on sit se että niska kipeytyi taas aika pahasti ja molemmat kädet on nyt turvoksissa. Päätin kyllä että jos kipu "menee yli sietorajan" =joudun ottamaan useamman buranan kuin saisi ottaa soitan heti lääkärille ja sanon etten pysty töihin. Tuttuahan tää on et ihan lääkkeiden voimalla kykenen toimimaan työelämässä mut en haluaisi loppuelämää joutua vahvoja lääkkeitä popsimaan Otsan rypistys Nytkin syön 2 kertaa päivässä 75 mg Lyricaa ja kolme 800 buranaa lisäksi... Lyrican aloitin vasta joulukuussa ja sitä syödään koko ajan, buranaa vain tarpeeseen. Noh, saikulla olin välillä yli viikonkin ilman särkylääkkeitä kun ei ollut pakko mihinkään lähteä ja eikä tarvinnut kyetä "mitään" tekemään. Sen kyllä huomasikin sitten kun en paljoa siivoillut Silmänisku

Eilen illalla käytiin Minnan kanssa lenkillä Uus-Lavolan suunnalla, miulla oli Nemi mukana ja Minnalla lainakoira Sintti. Kiva oli vaihtaa kuulumisia ja käydä vaihteeksi hihnalenkillä.

Tänään oltiin hakuilemassa Muukossa. Nemille tein vähän helpomman reenin kun se on ollut hormoniensa kanssa sekaisin jo monta viikkoa. Eka ukko meni vähän sinnepäin mut toinen onnistui nappiin. Turbo oli taas loistava! Neljä ukkoa, löysi hyvin ja ilmaisi upeasti. Viimeinen oli kevythäkin sisällä ja yksi pressun sisälle kääriytyneenä.

Työkaverit on saaneet parina päivänä ihmetellä kun miun auto vaihtuilee itsestään Kieli ulkona Keskiviikkona menin Vitolla töihin ja aamupäivällä Satu ihmetteli ulkona käytyään et mitä miun autolle on tapahtunut kun sen paikalla seisoikin urheiluauto. Vito vaihtui SLK:hon itsestään.. Tosin töistä lähtiessä ilmestyi Bimmerikin paikalle ja mie joduin lähtemään sillä. Bimmerillä menin eilen töihin, kiva oli slaidailla kun siinä ei ole luistonestoa Hymy Äänetkin on senverran kovat et mummot meinaa tiputtaa tekarinsa saati sit kuulolaitteensa Nauru Vitolla sit kuitenkin töistä kotiin lähdin kun tarvin sen illalla Nemin kuljetusta varten.