Torstaina kävin turhan reissun lekurissa Töölössä, sanoi vaan samaa kuin jo pari edellistäkin kertaa "huonompihan tämä tilanne nyt on kuin ennen leikkausta". No aijaa!!! Töihin pitäisi vaan mennä ja syödä lääkkeitä tolkuttomat määrät. Tämä tilanne ei nyt ihan hirveästi naurata enkä oikein tiedä mitä tehdä.

Lauantai-aamuna startattiin aikaisin Nemin kanssa kohti Rantasipi Airport-hotellia ja KoiraExpoa. Sunnuntaina Nemikin osallistui luennolle kun huone piti luovuttaa pois ja autoon en sitä niin kovalla pakkasella voinut viedä. Jännitystä toi pakkanen muutenkin, pelkäsin ettei Vito lähde käyntiin mutta neljännellä yrityksellä kovasti sahaamalla se kuitenkin käynnistyi. Huh helpotusta!

Eilen kävin Vauhti-Raksun autolta hakemassa kanansiipiä ja muutaman pötkön ruokiakin, kokeilumielessä. Minnan kanssa käytiin lenkillä Linnoituksen ympäri ja pikatottisteltiin sataman parkkiksella.

Huomenna olisi edessä Nemin pesu ja trimmi. Saa nähdä pysyykö sakset kädessä ollenkaan... Tallinnaan pitäisi suunnata perjantaina iltalaivalla, ihan kympillä kiinnostaakin lähteä.