Viime lauantaina olin Haminassa kehiksenä, järkyttävän kova tuuli puhalsi koko päivän niin että hiekka narskui hampaissa ja monesta vaatekerroksesta huolimatta palelsi. Terrierejä oli meillä kehässä, monenlaisia sellaisia.

Eilen oli helatorstai, oikein hyvä päivä. Tarkoitus oli collieporukalla valokuvata koiria mutta osanottajia ei sitten ollut niin peruttiin koko juttu. Kiireellä menin ensin puolenpäivän jälkeen raunioille, Viggo pääsi ekaa kertaa kokeilemaan. Turbolle otin yhden ukon ja se toimi niinkuin Turbo toimii Hymy Haukkua paukutti vaikkei "ukko" olosuhteiden takia päässyt palkkaamaan. Tosi reilusti kaahasin sieltä omien koirien reenin jälkeen pois, lupasin kyllä seuraavan kerran olla sit myös maalimiehenä muiden koirille.

BH-kurssi alkoi yhdeltä, ihan en siihen ehtinyt mutta melkein. Jos yhden liikkeen voisin veikata onnistuvan kokeessa nappiin on se paikallaolo, muut on vielä vaiheessa.

BH-porukalla on parilla muullakin pentu niin harjoiteltiin sit porukassa muutama rinki ravaamista. Tapiksen nurmella on niin eri fiilis juoksuttaa koiraa kuin Jäähallin muhkuraisella parkkiksella... Viggolta katsottiin eka kerran hampaat ja kopeloitiin muutenkin.

Tosi kuuma päivä oli, kotiin palattua Turbo rojahti varjoon makaamaan ihan kuittina mutta Viggo riekkui pitkin pihaa. Illalla käytiin vielä katto alhaalla satamassa vedyillä ja jätskillä. Ihanan kesäinen keli!

Tänään ei enää ollut yhtä ihana keli vaan aamupäivällä satoi vettä. Käytiin porukalla katsomassa collie-erkkarin paikkaa Taavetissa, loistopaikka. harmi vaan ettei koiria ole kuin kourallinen.

Nyt illalla tätä kirjoittaessa paistaa aurinko taas. Viikonlopuksi on luvattu ihan kivaa säätä, pekoleirin merkeissä Haukkiksessa siitä nautiskellaan.