Pitkästä aikaa täällä.. Kaikki vanhat kuvat hävisi kuin tuhka tuuleen, ihan hiukka ottaa päähän sad no

Lähdetään sitten aikajärjestyksessä purkamaan mitä kaikkea onkaan tapahtunut. 30.6 oltiin Gällivaarassa ja 1.7 Trondheimissa. Melkoisen rankka reissu mutta mahtavia maisemia.




Ruotsissa Viggo oli ROP-pentu Britta Roos Börjesonin tuomaroimana ja Turbo sai sileän erin. Yöllinen siirtyminen Trondheimiin oli taas kauhea, enää en lähde tälle reissulle niin että itse ajan koko matkan! Bjarne Sörensen tai jotain sinnepäin ei tykännyt Viggosta vaan jätti kakkoseksi, miun mielestä hävittiin huonommalle ja niin oli kehän laidalla monikin sanonut. Pentu kuitenkin esiintyi aivan loistavasti vaikka oli matkustanut koko yön heart Turbo sai eh:n tällä kertaa, tuomarina oli Mette Tufte. Nemi oli mukana vain turistina, ilman karvoja.



Trondheimistä ajettiin Åren lähelle yöksi, aivan mielettömän upea paikka.






Ennen reissua oli jo selkä ja maha oudot ja posket alkoi turvota ja viikko reissusta palaamisen jälkeen jouduinkin sairaalaan. Yhden yön siellä olin ja vaadin päästä pois kun mitään ei enää tutkittu, mitäpä mie siellä turhan panttina makaamaan. Heikko oli olo mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa cheeky Mahakramppi oli kuusi viikkoa ja hävisi sitten pikkuhiljaa kunnes viime viikon keskiviikkona sitä ei enää ollut. Huh!! Posket on vielä vähän turvoksissa mutta syytä ei löytynyt kumpaankaan, itse epäilen että ainakin mahakramppi johtui selästä/niskasta. Maanantaina kävin lääkärissä ja hän tutkikin tosi tarkkaan ja otti vakavasti nämä kaikki oudot oireet, puutumiset ja tunnottomat kohdat jne... Sain rannetuen, toivottavasti auttaisi.

Jani täytti 21 v ja osti oman asunnon smiley

20-21.7 oli Saimaa open air jälleen ja mie siellä molempina päivinä. Perjantaina olin Anna-Marin kanssa ja lauantaina enimmäkseen yksin, vähän aikaa hengattiin Eijan kanssa.

Perjantaina oli mm. Viikate ja pääesiintyjänä ZZ Top. Vähän jäin kylmäksi ZZ Topin jälkeen, odotin ehkä enemmän vaikka loistava se oli kuitenkin.




Lauantaina oli mm Eput, Popeda heart ja Thin Lizzy.



















Sain Thin Lizzyn kitaristin Damonin plektran angel

Omia synttäreitä vietin yksin Tykkimäessä katsomassa Yötä.





Kotkan Meripäivillä pyörähdettiin SLK:lla katto auki, niitä kelejä ei ole turhan paljon tänä kesänä ollut että avoautolla ois voinut ajella...

Ja hups, meidän automäärä lisääntyi vaikka piti vähetä devil Mie sain "synttärilahjaksi" Explorerin cool



Nokialle oltiin Viggo ja Edith ilmottu mutta jätettiin väliin kun mie en ollut kunnossa sad
Imatran ajoissa kävin katselemassa ja ottamassa kuvia, tosin tuo kamera on ihan pa*ka, tahtoisin kunnon järkkärin.



11.8 käytiin Viggon ja Edithin (ja Eijan) kanssa Raisiossa Anatolin arvosteltavana. Viggo oli Rop-pentu ja Edith avo eri2, sa ja varasert smiley

Näyttelytreeneissä ollaan käyty, mie olen ollut sekä osallistuja että kouluttaja välillä. Minna ja Turbo on treenanneet tottista hylätyn bh-kokeen jälkeenkin, uusi yritys on jo kiikarissa. Aina välillä ollaan käyty hakumetsässäkin.

Huomenna on Kouvola ja sunnuntaina Heinola ja miun pitäisi Viggoa laittaa kuntoon mutta ei huvita. Vesisade tuli parin aurinkoisen päivän jälkeen masentamaan frown