Startattiin Eijan kanssa aikaisin perjantaiaamuna kohti Länsisatamaa ja sieltä eteenpäin Tallinnaan ja Rigaan. Yövyttiin Best-hotellissa, oikein kiva paikka. Perjantaina käytiin Riga Plazassa bussilla, siellä tietty Cili Picassa syömässä :-)

Lauantaina Geir Nordahl Pedersen tuomaroi, Viggo eri2 neljän tai viiden valion seasta ja Nemi eri3. Edith oli eri4. Kun selvittiin takas hotellille meni miulta suurinpiirtein taju. Vasen olkapää ja suurinpiirtein koko muukin kroppa oli niin kipeänä että kun adrenaliinin vaikutus hävisi ei enää vaan pystynyt olemaan.

Jotain parin tunnin kuluttua aloin palata tajuihini ja sit mentiin hotellin terassille syömään. Sirpa ja kumppanit tuli myös sinne ja Sirpa tarjosi samppanjat Olgan inttivalioitumisen kunniaksi. 

Sunnuntaina oli roudattava kaikki tavarat autoon aamulla kun lähdimme tietysti näyttelyn jälkeen kotia kohti. Huh huh... Onneksi saatiin auto lähemmäs parkkiin niin kärrin kiskomismatka oli lyhyempi.

Sunnuntaina Eugeny Kuplauskas tuomaroitsi. Viggolla oli kuulemma kehän paras pää mutta häntä nousi ajoittain. Takana tulija taisi tulla kiinni, silloin ei Viggo ole vielä oppinut pitämään häntää alhaalla. Eri2 sa oli lopputulos, avouros voitti ja junnu ja nuori vei seuraavat sijat. Paras uros-kisassa kun saatiin juosta viimeisinä ei häntä noussut ja huomasin tuomarin katsovan muutamankin kerran uudelleen :-D Nemi voitti valionartut ja oli pn2 varacacib nuoren nartun jälkeen. Kaikkein kirvelevin paikka cacibia vaille intille :-(

Ajeltiin vähän matkan päähän Heseen ja kaupalle, lämmintä riitti eli auton ovia piti saada auki ja autoa piti siis tietty myös vahtia.

Tallinnassa käytiin Prismassa ostoksilla ja siitä kurvattiin satamaan. Rankka reissu oli taas, nyt on torstai ja olen aivan "kädetön" vieläkin. Huomenna pitää illalla pestä Viggo, lauantaina on Kotkan näyttely. Turbo menee junnukoiraksi taas eli sen kaulus pitää pesaista myös. Neminkin viikkopesu on tekemättä...