Käytiin viime viikonloppuna Sirpan kanssa Pietarissa oikein kahdesti, lauantaina sekä sunnuntaina.

Lauantaina tuomaroi Geert Jipping, joka ei tykännyt kummastakaan miun koirasta. Näyttelypaikka oli kuin sauna, minkä kyllä tiesinkin etukäteen.

Lauantain kotimatka vähän venyi, Pietarista poispäin oli uskomaton ruuhka. Alle 20 km:n matkaan meni n 2,5 tuntia...

kuvia%20003-normal.jpg

Sunnuntaina aamulla Pietarissa oli poliiseja joka risteyksessä, yksi jotain huitaisi meidän ohimennessä mutten ymmärtänyt että se oli pysähtymiskäsky. Kohta oli poliisiauto vilkut päällä perässä. No pysähdyin sit ja poliisi hiipi varoen ikkunan luo ja kurkkasi autoon. Mie kysyin englanniksi et mikä hätänä, poliisi siihen että mikset pysähtynyt. Mie heittäydyin tyhmäksi ja kysyin mihin ois pitänyt pysähtyä :-D Poliisi sanoi et hän näytti merkkiä, mie siihen et ei sitä kyllä tajunnut ja et seuraavan kerran näytä vähän selvemmin. Sit se kysyi mihin ollaan menossa ja mitä on kyydissä, vastasin hälle että koiranäyttelyyn Garden Cityyn ja koiria kyydissä. Tyyppi kysyi et mennäänkö sinne myymään ne, siihen vastasin aikamoisen painokkaasti ettei edes miljoonasta dollarista... Poliisipoju ois jatkanut varmaan juttua vaikka kuinka kauan mut mie sit kysyin et voidaanko jatkaa matkaa, lupa saatiin ja matka jatkui. Kohta tulikin poliisiautosaattue vastaan, siellä oli muutama musta auto välissä, varmaan tärkeä henkilö...

Näyttelyyn päästiin perille ja saunaan taas hikoilemaan. Colliet tuomaroi Elena I Kuleshova. Nemi ja Viggo sai molemmat varacacibin ja sertin. Urokset voitti molempina päivinä Wicani Golden Opulence, todella korkean häntänsä kanssa ja nartut voitti Lunar Lakesin nuori narttu... Aivan järkyttävän näköinen eläin, merle, joka on talkittu tai jollain muulla aineella melkein valkaistu ja turkkia on kolme kertaa liian paljon, samoin painoa. Liikkeet aikamoista lyllerrystä ja panta aina toisen korvan päällä liikkeessä niin että koira menee pää kenossa. Sama koira taisi saada toukokuussa cacibin jo. Inessan kasvatti ja hän sitä esittää, tuskin muuten pärjäisikään.

Kotimatkalle tuli kyytiläiseksi nahkanarttu ja onneksi matka sujui suhteellisen reippaasti, hurjia ohituksia pientareen kautta jne mutta siihen on totuttu. Itse siellä jo ajaa samaa tahtia valtaosan kanssa.

Tänään junnutytöt kävi treenailemassa Turbon ja Nemin kanssa. Olipa ihana nähdä Nemin liikkeet itsekin, kyllä se vaan kauniisti ravaa <3

IMG_3048-normal.jpg

IMG_2985-normal.jpg

Oonan ottamia kuvia nämäkin :-)