Vicks-normal.jpg

 

Eipä tässä ole mitään ihmeitä tapahtunut, enimmäkseen kotona olla möllötän. Raveissa kävin Lauran kanssa ihan mielijohteesta pari viikkoa sitten, jäin jopa vähän voitolle pelatessa.

Allasjumpassa olen käynyt nyt pari kertaa ja tykkään kyllä kovasti vaikka eka kerran jälkeen olin ihan järkyttävän kipeä.

Ässälle ei kuulu kauhean hyvää, sairaalaan on joutunut vähän väliä ja nyt ei enää kotiin pystynyt menemäänkään. Huomenna meinaan käydä uudessa paikassa katsomassa häntä, ei tiedä kauanko vielä on olemassakaan.

Alastarolle olin Jussin kisoja jo lähdössä älyttömän aikaisin aamulla katsomaan kun hän soittikin ettei pysty ajamaan, tuli niin kipeäksi :-( Harmi kun edes kisan loppuun ajamalla olisi noussut pisteissä pykälällä kolmanneksi.

Olen sentään muutaman kerran poistunut täältä metsän keskeltä, kävin Pian kanssa shoppailemassa ja syömässä ja Minnan kanssa lenkillä. Marilla kävin pentuja paapomassa ja maailmaa parantamassa perjantaina. Yksi merletyttö jäi erityisesti mieleen ja aussipoika myös, molemmat olisin voinut ottaa mukaan. Sekä tietenkin Freyan, ihailin vaan sen päätä ja koko koiraa, on se vaan upea.

Torstaina olin illan rahastonhoitaja Marin luona, taisteltiin tilien kanssa koko ilta... Huoh, tuntuu vaikealta vaikka pitäisi olla niin helppoa.

Eilen olin koko päivän katsomassa luonnetestejä, Retu = miun suosikkipoika selvitti hienosti testin ja tuli valioksi. Pk sakemanni Enzo oli sen tyyppinen luonteeltaan kuin minä tykkään, ihan ilo katsella. Oli siellä monta muutakin mukavaluonteista koiraa toki. Viimeisenä oli Sirpa & Peppi uusintayrityksessä ja kyllä saatiin nauraa kun Sirpa koitti saada Pepin leikkimään: ota se suuhun, se maistuu hyvälle :-D Sifonkihuiviin se otti hetken otteen mutta olisi varmaan pitänyt olla silkkihuivi, ihana Peppi, se on niin omanlaisensa. Miulla oli Viggo mukana ja se sai kuunnella laukaukset kertaalleen (vaikka kuuluihan ne autoonkin) sekä leikkiä vieraan kanssa, no sehän siltä sujuu. Testin jälkeen menin Kortteille ja juutuin sinne melkein kolmeksi tunniksi...

Tänään sit jumahdin kotiin tylsistymään jälleen, treeneihin pyydettiin mutta nyt pitkä matka ja jälleen myöhäinen kotiinpaluu ei innostanut. Kotiin jäävät koirat aina kaihertaa mieltä, nyt varsinkin kun pappa on ollut vähän vaihtelevasa kunnossa ja Nemi toivottavasti odottaa pentuja.