Onneksi kävin maanantaina heti tankilla. Tiistai olikin äksöniä täynnä... Allasjumpan jälkeen suoraan Mattilan kentälle tottistelemaan tai/ja tokoilemaan Turbon kanssa. Se oli yllättävän toimiva. Sit heittelin Viggolle palloa kaukalossa puolisen tuntia. Piipahdin Tanjan luona ja sitten tapasinkin Minnan Mattilan kentän luona. Turbo pääsi Fuukan kanssa metsään lenkille mutta koitti vaan väistellä kun taisi luulla sitä pennuksi. Fuuka sai sit Viggon juoksukaveriksi kaukaloon ja kyllä ne spurttailikin!

Kotiin päästyäni (parin kolmen kaupan kautta) aloin pestä Viggoa. Siltä lensi komeasti loputkin pohjavillat pitkin taloa. Lattialla kuivasin sit loput ja trimmailin tassuja kun puhelin soi ja tulikin häly.Totesin että pakko imuroida pahimmat karvat ennen lähtöä ettei leviä vielä kauemmas. Ehdin silti meidän porukasta toisena heti Markun jälkeen paikalle. Tovi odoteltiin poliisia paikalle ja sit loppujen lopuksi jouduttiin Arton kanssa koiraporukasta mukaan ketjuun. Muutamakin hehtaari tuli kahdeksan hengen ketjulla tallattua.

Juuri kun pääsimme takaisin johtopaikalle ja keittiöön istumaan tulikin uusi lähtö, nyt koiran kanssa. Käytiin aika iso alue läpi Arton ja Lexin kanssa, suurin osa oli nilkankatkaisumaastoa. Onneksi selvittiin ehjinä. Puoli kolmelta oltiin taas johtopaikalla ja kuitattiin viimeisinä itsemme ulos. Kolmelta kotona ja uni ei meinannut tulla silmään millään kun pää kävi ylikierroksilla.

Puoli kymmenen aikaan startattiin kohti Mäntsälää isoin toivein Nemin kanssa. Pysähdyin Mäntsälän Shellillä juomassa cokista niin siellä soi Eye of the Tiger... Klinikalle selvittyämme Nemi halusi itse ilmoittautua ja nousi takajaloilleen etutassut ja kuono miun rinnan korkeudella olevalla tiskillä :-D Tohkeissaan se oli siellä koko ajan ja kaiken halusi tarkastaa. Mutta tyhjää näytti ultra, voi p*ska. 

Ajelin sieltä sit Orimattilaan Megamyyntiareenalle ja shoppailin suruuni useamman tunnin. Kauhea hehtaarihalli mutta kaikkea kivaa siellä olisi ollut mihin ei lompakko taipunut. Kaksi kassillista sain kuitenkin kokoon. Seuraavaksi menin Kärkkäiselle Lahteen ja sekin on muuttunut isommaksi viime kerrasta. Orimattilassa kävelytin Nemiä ja seuralaisena ollutta Viggoa ja käytin ne kyllä myös Mäntsälän huoltiksella ulkona.

Tänään nukuin pitkään ja illalla pidettiin pienellä porukalla tarkkuusetsintätreenit. Viggo ei ihan hoksannut mutta löysi kyllä ukon, tosin silmillään ja hämmästyi kovin. Nemi taas hyppäsi vasten pressua joka oli viritetty kahden puun väliin ja sitten touhukkaana kohelsi ja löysi jopa ukon sekä ilmaisi sen. Turbolla oli kaksi ukkoa ja eka löytyi heti, toista piti vähän miettiä mutta sitten löytyi pahvilaatikosta. Ihan hyvä treeni pahaan mieleen.

Nyt vaan taas kuitenkin masentaa: joka paikkaa koskee ja pää hajoaa. Pentuja varten olin jo hankkinut vaikka mitä. Viime yönä näin unenkin jossa nämä parin päivän tapahtumat tuli esiin: olin ensin ilmeisesti Tuijan ja Åsan apuohjaajana ja yhtäkkiä Nemi tulikin Åsan tilalle. Sitten siirryttiin jotenkin keskelle peltoa ja Nemi synnytti siellä kaksi oranssia ja kaksi vihreää pentua :-D Olen ostanut ihan pentuja ajatellen juurikin tuollaisen satsin pyyhkeitä... Facebookissa nämä pennut löysi heti kodit :-D

Ja tiistain etsittäväkin on tänään löytynyt hengissä!