Kohtuukurjaa viikkoa kolme päivää takana ja viimeiseen kolmeen viikkoon mahtuu seitsemän kokousta, huomenna olisi vielä yksi. Allasjumpassa ja akupunktiossa olen käynyt viikoittain, nyt molemmat loppuu tai on loppumassa. Altaalle kyllä menen nopeasti takaisin, en vaan vielä tiedä mihin.

Viime viikolla oli tähän harmauteen ja tylsyyteen kaivattu tauko kun mentiin Janin kanssa Hartwall Areenalle katsomaan Scorppareita. Auto jätettiin suosiolla jo ennen neljää sinne ja ratikalla ajettiin keskustaan, tähtäimessä tietysti HRC. Kana Fajitas oli hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi.

kuvia%20002-normal.jpg

Kenkäkaupassa pistäytymisen jälkeen suunnattiin takaisin Areenalle katsomaan myös lämppäri Accept. Mie oon kuunnellut niitä kyllä mutta livenä eivät tehneet vaikutusta. Soittivat ihan liian kovaa eikä sanoista saanut juurikaan selvää kun musiikki tuli liian terävästi.

Mutta kun Sting in the Tail avasi Scorpionsien illan lämpeni porukka selvästi. Kyllä ne on vaan hyviä! Nyt tuli Send me an Angelkin, Rauhassa se jäi puuttumaan.

kuvia%20015-normal.jpg

Viimeisenä tuli Rock you like a Hurricane. Mie kyllä lauloin ja huusin niin että viereinen tyyppi varmaan kärsi kuulovaurioita :-D

kuvia%20008-normal.jpg

Näin syksyllä on yhdistysten vuosikokoukset, LPKY:stä pääsin pois mutta SCY:ssä paukahti uusi kolmivuotinen kausi.

Viime sunnuntaina arvosteli Micael Jyvväskylässä eli miun koiria ei ollut kehään menossa mutta katsomaan olin suunnitellut meneväni. No aamulla Vito jatkoi temppuilua hehkujen kanssa, se temppusi jo Helsingissä lauantai-iltana. Jäin sit kotiin kun en halunnut ottaa riskiä että jään sinne jumiin. Ehdinkin siis peko-porukan kanssa hakuilemaan Eino-myrskyssä. Viggon nenä on kyllä hyvä, nyt vaan pitää alkaa sitä viedä eteenpäin ja alkaa tottistella myös. Turbo teki takuutyötä. Kotiin piti tulla kiertotietä kun oli puita kaatunut tielle, osa oli raivattu mutta yhtä ei.

Maanantaina sitten verikokeisiin aamusta ja tänään kävin lääkärissä. Oikein kruunasi tämän p*skan syksyn kun kuulin että sairastan sarkoidoosin lisäksi/siihen liittyen erittäin ikävää tautia joka voi edetäkin. Kortisoni jälleen lääkkeenä jos siihen mennään ja kuulosti siltä että mennään. Lyrican annostus tiputettiin puoleen kertalaakista. Vuoden olen jo sairastanut tietämättäni, siihen diagnoosiin tarvittiin vain erikoislääkäri katsomaan vanhoja labratuloksia... No onneksi nyt joku oli kiinnittänyt huomiota arvoihin ja laittanut pyynnön konsultaatiosta. En siis sentään suoraan joudu dialyysiin kun huomattiin ajoissa.

Vito on sentään taas kunnossa, ainakin toivottavasti. Hehkuista 3/4 on vaihdettu, kolmas ei toiminut mutta neljäs on liian vaikeassa paikassa ja jäi vielä vaihtamatta.

Parin viikon päästä Pietari, siellä on tosi vähän koiria mutta tietenkin kilpailijat valioluokassa niin Viggolla kuin Nemilläkin. Siitä viikon päästä sitten messari, jossa collieita älyttömän paljon joka päivä.