Onpa taas mennytkin aikaa viime kirjoituksesta. Pakkaset kun iski niin iski masennus samalla kun huomasin että hengittäminen vaikeutui kummallisesti. En ole tammikuussa paljoa lenkkeillyt ja koiratkin on olleet tosi paljon sisällä.

Pari kertaa olen käynyt uravalmentajan luona, taas kuulin että paperilla näyttää miun koulutus ja työkokemus hyvältä. Saa nyt nähdä mitä siellä saadaan aikaan.

Turussa piipahdin 18.1 John Walshin tuomaroitamana Nemin ja Viggon kanssa. Kummastakaan ei tykännyt. Turbo oli mukana Hennan junnukoirana, ei sijoitusta heille monen kymmenen kilpailijan joukosta. 

Kuvassa Viggo tuomarin kopeloitavana

1620621_10201453677286590_374154439_n-no

Sunnuntaina oli alaosaston vuosikokous ja pidin päätökseni enkä jatkanut enää puheenjohtajana. Kukaan ei hoksannut kysyä olisinko hallituksessa voinut jatkaa mutta aina parempi, saan levätä noista jutuista ainakin vuoden :-D

Viggo pääsi poikuudestaan, ihan nappiin ei astutus onnistunut mutta toivotaan että  pentusia tulisi. Seuraavalla kerralla pitää olla yhdet kädet lisää, nyt oli hiukan hankalaa.

Narvan reissun kanssa meinasi käydä huonosti kun Edithin juoksu edistyi kovin hitaasti. Pääsin kuitenkin lähtemään, Sirpa ja davy reissuseurana.

Illalla oltiin perillä, hotellina Elektra. Hyvällä paikalla, siisti ja mukava hotelli ja kylpyhuoneessa voi pestä hyvin koirankin. Lauantaina tuomarina oli Blaz Kavcic joka ei Viggosta tykännyt, eri2. Esitin pk collie ropin, amstaffien vsp:n ja olin amstaffien kasviksessa rotukehässä sekä ryhmissä. Ennen ryhmiä käytiin hotellilla ja syömässä sekä vähän ostoksilla.

Illalla käytiin kiinalaisessa syömässä ja pitkällä lenkillä.

Sunnuntaina tuomarina oli Luis Catalan. Viggo sai sa:n ja sertin eli tuli Viron valioksi. Ennen Tallinnaan päin lähtöä käytiin hotellia vastapäätä olevassa bistrossa syömässä vähän ja ostettiin samalla ihania, suorastaan suussasulavia leivoksia mukaankin.

Rossoon meinattiin mennä syömään mutta eihän sitä ollut enää, paikalla oli joku pasta & pizza. Käytiin siinä sitten pizzalla, ihan hyvää. Laiva oli tupaten täynnä mutta päästiin ensimmäisten joukossa ulos ja oltiin ihmisten aikoihin jo Lappeenrannassa.

Taas olen ollut reissun jälkeen kipeä kuin mikä, ei ole koneella huvittanut paljon istua. Parinkympin nurkissa huiteleva pakkanen on edelleen haitannut ulkoilua ja olen palellut koko viikon. Joku flunssa sieltä yrittää hyökätä. Mikään ei huvita eikä kiinnosta :-(

Pappakoira oli yrittänyt karata viikonloppuna vaikka se pysyy ihan nätisti pihalla kun itse olen maisemissa eli miuta se lähtee etsimään. Onneksi Jussi oli nyt valppaana.