Nyt vähän tuntuu ettei mikään onnistu eikä huvita. Näyttelyt on nyt näytelty muutamaksi kuukaudeksi mutta kuitenkaan ei ole pentuja luvassa. Moni on kysellyt astutinko Nemin ja vastaus on siis ei :-( Sillä hetkellä kun päätös oli tehtävä näytti siltä etten pysty pentuja hoitamaan heinäkuussa mutta tilanne muuttui ja nyt näyttää siltä että ehkä olisinkin pystynyt. Toki päätökseen vaikutti myös se, ettei pentuvarauksia ollut enää sitä ainuttakaan jonka luulin olevan "varma"... Eikä minulla ole sellaista tukiverkostoa, joka auttaisi pentujen myynnissä. Näin nyt sitten päätin ja katson uskallanko ottaa riskiä enää seuravasta juoksusta. Pentukuume on vaan kauhea ja mietin jo rodun vaihtoakin.

Toissa viikonloppuna kävin pikaisesti Tallinnassa, mukana oli Nietun avustajana Wilma. Mukava reissu vaikka omille koirille en mitään saanutkaan, Nietusta tuli intti kuitenkin. Lesley Chalmers oli tuomarina. Yövyimme 16€ hostellissa joka meni mustalle listalle. Kotimatkalle päästiin niin nopeasti ettei meinattu sitä tajuta :-D

Viime viikonloppuna kävin pääerkkarissa Raisiossa. Aikainen lähtö, otin kaverin kyytiin neljältä. Menestystä ei meille herunut mutta kiva päivä oli. Viggo oli miulta vain ilmoitettuna, Nemi oli mukana osallistumassa valioparaatiin.

Nyt en ole koiria mihinkään ilmoittanut, turhalta tuntuu kun Viggolla tulee vasta tammikuussa aika täyteen cacibien suhteen. Pelkkien sertien perässä en jaksa nyt ulkomaille matkustaa. Viggohan on luonnetestiä vaille FI MVA eli Suomen sertejäkään ei tarvitse jahdata.

Ellen työpaikkaa löydä kesän aikana taidan vain hautautua tänne metsän keskelle yksin koirien kanssa ja tulla taas mökkihöperöksi. Taas ollaan siinä tilanteessa että kaverit odottaa vain minun aktiivisuutta mutta nytpä sitä on turha odottaa.