Kerrotaanpa julkisesti että suunnittelen tokokokeeseen menoa Turbon kanssa. Päin honkiahan se tulee menemään mutta so what. Syksylle on suunnitteilla sille jotain muuta... Tottista/tokoa on aika aktiivisesti treenailtu.

Viggolle etsin luonnetestipaikkaa sekä mh-kuvauspaikkaa. Tottista olen alkanut senkin kanssa ottaa ja ihan alusta aloitettiin. Viggon iloksi se on saanut matalaa hyppyä hypellä, tuntuu tykkäävän siitä kovasti.

Eilen olin koko päivä koirien kanssa liikenteessä. Päivällä tottisteltiin ja tehtiin pitkä lenkki ja siitä jatkoin Imatralle. Kosken laitaa taas lenkkeiltiin ja menin sit katsomaan koskinäytöksen.

2014-06-24%2018.09.23-normal.jpg

2014-06-24%2018.06.25-normal.jpg

Koskinäytöksen jälkeen kävin vielä tottistelemassa imatralaisten kaverien kanssa. Oli kiva taas nähdä heitä ja vaihtaa kuulumisia.

Tänään oli aamulla hammaslääkäri. "Oma" lekurini on ollut pitkään pois ja nyt käyn naapurikunnassa. Lääkäri joutuu lukemaan keskussairaalan tekemiä merkintöjä, miun vakavampi sairaus kun vaikuttaa myös hammaslääkärin toimiin. Nyt vaan hänen kommentit sai miut pelästymään, tilanne on hänen tulkinnan mukaan pahempi kuin mie olen käsittänyt :-( Ja tämä p*ska sairaus saa vielä hampaatkin hajoamaan suuhun.

Mutta ei niin paljoa paskaa ettei välillä jotain kivaakin: miun pentukuumeeseen saattaakin tulla syksyllä helpotusta :-)