Huomasin eilen Nemin kaulassa suurentuneen imusolmukkeen. Tänään käytiin lääkärissä, nielurisat on tulehtuneet ja niihin sai antibiootin. Imusolmukkeesta Liisa otti ohutneulanäytteen, hyvin Nemi antoi kolme kertaa neulalla sörkkiä ilman rauhoitustakin. Nyt sitten pelätään ja odotetaan vastausta sad Eihän ELL turhaan tai huvikseen ala ohutneulanäytettä ottamaan, epäilykset on silloin olemassa todella ikävästä asiasta. Liian tuoreessa muistissa on Danan lähtö lymfooman takia vain puolitoista vuotta sitten. Eihän salama iske kahdesti samaan paikkaan, eihän...?

Viime viikolla oli LPKY:n syyskokous ja hupsista, menin/jouduin/pääsin takaisin hallitukseen vaikka joskus taisin sanoa etten enää mene...

Perjantaina olin katsomassa Popedaa, yksin ja autolla liikenteessä. Pate ja Costi heitti vitsejä ja kertoili satuja ja meininki oli mahtava. Mie sain Patelta sen hikisen pyyhkeen... no pesen sen varmaan ja laitan koirien tassupyyhkeeksi cheeky Costin pyyhkeen olisin pitänyt pesemättömänä cool

Lauantaiset häät jätin väliin, enpä olisi sieltä ketään tuntenutkaan. Sen sijaan kävin Svetossa tankilla ja koitin trimmailla koiria. Viggoa trimmatessa lattialla niksahti selkä ja niska  eikä meinannut pää enää kääntyä mihinkään suuntaan. Meinasin jo jättää hommat kesken mutta aloin sitten kuitenkin iltakymmeneltä pestä koiria. Puolenyön maissa olin valmis, Nemi pesty kokonaan ja Viggo osittain pesty ja osittain kostutettu.

Turha reissu oli Jyväskylään, Birgitta Svarstadin arvostelut ei miun koirien kohdalla oikein täsmänneet. Viggo oli liian narttumainen ja Nemi liian urosmainen... Viggossa ei ollut muuta hyvää kuin tassut, lihaksikkaat jalat, hyvin hoidettu oikean laatuinen turkki ja esittäminen laugh Nemin arvostelua en kokonaan edes ymmärtänyt ja kuvittelin tajuavani ruotsia... Hyvin valitut kykiluut..? Välvälvda revben enlightened Esitin myös Retun ja se oli taas liian vahva. Cesamen kasvis ei saanut kp:tä, minkä arvasinkin jo etukäteen kun päät ei häntä miellyttäneet.

Kotimatka oli kauhea, yksinään olin koirien kanssa liikenteessä ja Nemin patti pelotti hirveästi. Parin edellisen yön yhteenlaskettu unimäärä oli noin 5 tuntia joten väsymyskin painoi. Pakko oli pysähtyä puoleksi tunniksi nukkumaan johonkin bussipysäkille.